Ole üzenete a szurkolóknak

Ole Gunnar Solskjaer az elmúlt néhány napban szentelt neki időt, hogy áttekintse, milyen jóslatokat tettek a szakértők a Manchester United idei szereplésével kapcsolatban.


A norvég menedzser emlékeztetett arra, hogy csapata milyen szinten le lett írva és a vegyes szezon kezdet és kulcsjátékosai hosszú távú sérülései milyen nyomást helyezett rájuk - amely a United esetében mindig jelen van.

 

A csapat pompás teljesítménye a bajnokság újraindulását követően azonban elégnek bizonyult ahhoz, hogy felérjenek a dobogó harmadik fokára és valószínűleg még ennél is fontosabb, hogy Ole szerint a kapcsolat mostanra erősebbé vált a játékosok és a szurkolók között - még ha jelen pillanatban a szurkolók nem is tudnak hangot adni érzéseiknek a stadionokon belül.

 

Ez a kötelék az, amely kapcsán a menedzser abban reménykedik, hogy segítségére lehet a Vörös Ördögöknek nagyobb sikerek elérésében, amelyhez egy trófea megnyerése lenne a következő lépcsőfok. Az Európa-ligában rendelkezésre áll ez a lehetőség, de emellett is nagy remények vannak a klub háza táján azt illetően, hogy újra jó irányba tartanak.

 

"Szerintem az egész szezon során láthattuk, hogy nem könnyű a Manchester Unitedben játszani. Ha visszatekintünk és elolvassuk visszamenőleg az újságokat, akkor csak ezt láthatjuk - bla, bla, bla" - kezdte Solskjaer a MUTV-nek a King Power Stadiumban lejátszott szezonzáró bajnokit követően.

 

 

"Igazából én ezt meg is tettem az elmúlt néhány napban és bár azt jósolták számunkra, hogy a hatodik helyen fogunk végezni, végül harmadikok lettünk. Természetesen el kell ismerni, hogy a Liverpool és a City az elmúlt néhány szezonban elhúzott, de éppen ezért hatalmas sikernek tartom a csapat szempontjából a bajnoki bronzérmet."

 

"A játékosok és az edzői stáb nagyon keményen dolgozott ezért. Ma reggel azt mondtam nekik, mi már nyertünk azért, mert csapatként összekovácsolódtunk. A szurkolóink ezt pontosan tudják is. Harcban vagyunk fontos pozíciókért és olyan csapatunk van, amelyet lehet szeretni. Észrevehető bennünk a Manchester United DNS-e. Legalábbis én így érzem."

 

"Ma nem egy klasszikus Manchester United teljesítményt lehetett tőlünk látni, de az első félidőben irányításunk alatt tartottuk az eseményeket, a szünetet követően pedig, amikor nekünk ugrottak, nagyon jól védekeztünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!