Owen: Grealish odavan a Unitedért

A korábbi csatár szerint összejöhet az üzlet, ám tetemes átigazolási összegre számít.


A 24 éves játékos nagy szerepet vállalt a Villa megmenekülésében, így nevelőegyesülete továbbra is ott lehet a Premier League-ben, viszont Owen úgy véli, már az angol nélkül.

 

A West Midlands-hez ezer szállal kötődő birminghami ikonra nem lesz egyszerű egyik együttesnek sem kivetnie a hálóját, de a középpályás számára fontos lehet a váltás, hogy a legmagasabb szinteken bontakoztathassa ki a benne rejlő potenciált.

 

Jó ideje az a hír járja, hogy az Old Trafford lehet a Villa kapitányának következő állomása, annyi azonban bizonyos, hogy súlyos fontmilliókba fog kerülni játékjogának megszerzése.

 

Solskjaerék helyzete a kreativitást illetően rendben van, mivel januárban sikerült megkaparintaniuk Bruno Fernandest, valamint Paul Pogba is visszatért hosszú sérüléséből, de a mély keretre szüksége lesz a Vörös Ördögöknek a jövő évi Bajnokok Ligája küzdelmei során.

 

Owen szerint klub és játékos között kölcsönös az érdeklődés.

 

 

"Úgy vélem, szimpatizál a Manchester Uniteddel. Meg lennék lepve, ha végül máshol kötne ki."

 

"Magasra szökhet az ára ezek után" – tette hozzá az egykori Aranylabdás, miután az Aston Villának összejött a PL-tagságuk megmentése.

 

"Sokkal egyszerűbb lenne a képlet, ha kiestek volna."

 

"Egy ilyen szintű labdarúgó nem szabad, hogy a Championshipben ragadjon. Top kaliberről van szó, bárhol megállná a helyét, kivételes adottságokkal rendelkezik."

 

"Általában James Maddisonnal és a hozzá hasonló stílust képviselő játékosokkal vetik össze tudását, de azt gondolom, kiemelkedik mind közül. Rendkívül nehéz elvenni tőle a bőrt, képes helyzetbe hozni magát, ezen felül remekül osztogat. Nem véletlen, hogy kétszámjegyű mutatókat hozott idén."

 

"Valójában labda nélkül még jobb, ebben a szezonban e téren fejlődött talán a legtöbbet. Hatalmas területet játszik be, nem a leggyorsabbak egyike, de rengeteget dolgozik a mezőnyben."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!