Bruno: Ronaldo mindig a Unitedről kérdez

Bruno Fernandes elmondása szerint a Juventus támadója, Cristiano Ronaldo mindig érdeklődéssel követi a Manchester Uniteddel kapcsolatos legújabb fejleményeket.


Ronaldo 2003 nyarán, 18 évesen igazolt a Unitedhez a Sporting Lisszabontól egy 12 millió fontos átigazolás keretében.

 

Az ötszörös aranylabdás hat évet töltött el az Old Traffordon - 118 gólt és 7 trófeát szerezve - mielőtt akkor világrekordnak számító összeg fejében 2009-ben a Real Madridhoz igazolt.

 

A Vörös Ördögök középpályása, Bruno Fernandes, aki szintén a Sportingtól tette át székhelyét az Álmok Színházába januárban 46.6 millió font ellenében, pedig elárulta, hogy portugál válogatottbeli csapattársával rendszeresen beszélnek a manchesteri életről.

 

Amikor arról kérdezték, hogy átigazolása kapcsán beszélt-e Ronaldoval, Fernandes így felelt a ManUtd.com-nak:

"Beszéltem vele, de csak utána, nem előtte. Korábban is elmondtam - a Manchester United számomra mindig is az álom csapat volt."

 

 

"Mindig ebben a csapatban akartam játszani és nem számít, hogy ki és mit mondott róla - legyen az jó vagy rossz, én jönni akartam."

 

"Az volt az álmom, hogy a Premier League-ben szerepelhessek. Elérkezett a lehetőségem arra, hogy a Manchester Unitedhez igazolhassak, így pedig két álmom válhatott valóra egyszerre. Tökéletes volt."

 

"Természetesen beszéltem Cristianoval az eseményeket követően és nagyon jókat mondott a klubról. Pár nappal ezelőtt ismét beszéltem vele."

 

"Bármikor beszélek vele, mindig arról kérdez, hogy milyen Manchesterben, minden rendben van-e. Mindenki tudja, hogy sok időt töltött el Manchesterben, figyelemmel kíséri a klubnál történteket. Kedveli a klubot, itt nyerte az első Aranylabdáját, szóval sokat köszönhet neki, ez biztos."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!