Ole: Maximálisan támogatom Maguire-t

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer kijelentette, támogatni fogja csapata kapitányát, Harry Maguire-t, mert szerinte az angol válogatott játékos mindig is "kiváló ember" volt.


Megerősítésre került a klub részéről, hogy Maguire megtarthatja csapatkapitányi karszalagját a következő szezonra, annak ellenére, hogy előzetesen 21 hónapos felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte egy görög bíróság súlyos testi sértés, hatósági intézkedés akadályozása, valamint többszörös vesztegetés kísérlete bűntettében.

 

Maguire és jogi képviselete sikeresen fellebbezett az ügy újratárgyalása érdekében, amelyet a Manchester United így kommentált hivatalos közleményében:
"Ez azt is jelenti, hogy Harrynek nincs bűnügyi előélete a bűnügyi nyilvántartásban, így újra megilleti őt az ártatlanság vélelme mindaddig, amíg be nem bizonyítják, hogy bűnös."

 

Maguire számára a klub extra pihenőidőt biztosított, de most már újra edzésben van annak érdekében, hogy készen álljon csapata szeptember 19-i, Crystal Palace elleni szezonnyitó bajnokijára.

 

A pályán kívüli élet traumatikus hetei ellenére Solskjaer szerint visszatérése óta nagyon jó formát mutat Maguire és minden támogatását élvezi a 27 éves játékos.

 

 

"Természetesen Harry nehéz nyáron van túl" - kezdte Solskjaer a ManUtd.com-nak.

 

"Nem volt túlzottan hosszú szünete. Az ő szabadsága más volt, mint a többieké, ezért kapott plusz napokat a pihenésre, de azóta visszatért közénk és remekül néz ki."

 

"Remekül kezelte a helyzetet, én pedig természetesen mindenben mögötte állok és támogatom. Ő lesz a kapitányunk."

 

"Most hagynunk kell Harry-t és az embereit, hogy a folyamatok haladjanak. Számomra ő egy remek, abszolút kiváló ember, aki mindig pozitív volt és birtokolta a megfelelő értékeket. Úgyhogy nagyon remélem, hogy Harry-t hamarosan újra a legmagasabb szinten láthatjuk teljesíteni."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!