Shaw: Több igazolásra van szükségünk

Luke sürgetné a vezetőséget, hogy Donny van de Beek után újabb játékosokat szerződtessen a klub.


Ole Gunnar Solskjaer csapata egy rendkívül gyenge teljesítménnyel kezdte meg az idei Premier League-idényt.

 

A Crystal Palace elleni szereplés megmutatta, hogy több pozícióban is ráfér az erősítés az együttesre, amire azonban már csak 2 hét áll rendelkezésre Ed Woodwardék számára.

 

Egy jobbszélső továbbra is prioritás, míg balhátvéd, illetve középső védő szerződtetése is napirenden van a Unitednél.

 

"Nagyon jó csapatunk van, de személy szerint úgy gondolom, hogy erősítésre szorulunk" – mondta Shaw. "Lendületet hozhatnának az érkezők. Meg kell nézni, miként igazolnak a riválisok, és lépést kell tartanunk velük e tekintetben is."

 

 

A United szezonnyitó mérkőzést 6 évvel ezelőtt veszített el utoljára, még Luis van Gaal irányítása alatt a Swansea ellen. Shaw kiemelte, hogy a Sasoknak több idejük volt a felkészülésre, jobban meccsben voltak, valamint a Vörös Ördögök előszezonjának rövidségét okolta a vereség miatt.

 

"Minden rosszul sült el. Szerintem a felkészülési időszaknak nem szabad úgy zajlania, ahogy az ideinek. Mindössze egy hetet töltött együtt a csapat" – folytatta az angol.

 

"Nem sikerült úgy felrázni magunkat, ahogy szerettük volna. Ez persze nem lehet kifogás, mivel megvannak a játékosaink ahhoz, hogy egy ilyen meccset is behúzzunk, de nem álltunk egészen készen, így végül pórul jártunk. Egy új szezonnak frissen lehet csak nekivágni."

 

Solskjaer alakulata legközelebb a Luton ellen játszik idegenben a Ligakupában, majd hétvégén a Brighton vendége lesz a PL következő fordulójában, szóval nincs lehetőség a múlton rágódni.

 

"Nyernünk kell kedden, hogy újra elkapjuk a fonalat" – tette hozzá Shaw. "A jó start mindig fontos az idény elején."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!