Csapathírek a Tottenham meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer pozitív hírekkel szolgált a vasárnapi, Tottenham Hotspur elleni bajnoki mérkőzést megelőzően.


A norvég szakember tudja, hogy egy esetleges újabb győzelem a top 4-ért az előző idényben is harcban álló rivális ellen, amely immáron egymás után a negyedik lenne minden sorozatot figyelembe véve, tökéletes hangulatban eresztené szélnek a következő hetekben hazájuk válogatottjában játszó játékosait.

 

Mivel Ole számára mély merítési lehetőség áll rendelkezésre, ezért olyan kezdőcsapatot fog pályára küldeni az Old Traffordon, amely a leginkább alkalmas lehet a három pont megszerzésére. A korábbi mérkőzésekhez képest mindösszesen annyi változás történt, hogy a kölcsönben a Laziohoz szerződő Andreas Pereirat már nem veheti számításba.

 

Solskjaer hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatóján elmondta, hogy csapatkapitánya, Harry Maguire ismét bevethető állapotban van, miután a hétközi Brighton & Hove Albion elleni Ligakupa mérkőzést kisebb probléma miatt kihagyni kényszerült.

 

"Harry [Kane] a világ egyik legjobb csatára, így nagy örömre adhat okot, hogy a tavalyi súlyos sérülés után most már újra játszhat. Minden tőlünk telhetőt meg fogunk tenni annak érdekében, hogy hatástalanítsuk" - kezdte a menedzser.

 

"Nekünk is van egy visszatérő Harry-nk, aki már nagyon várja a vele való párharcot. A legutóbbi bajnokinkon Harry egy kisebb rúgást kapott, de rendben lesz."

 

 

Eric Bailly remekelt Victor Lindelöf partnereként szerdán az Amex Stadiumban aratott 3-0-s siker alkalmával, így érdekes kérdés lesz, hogy Ole vajon két, vagy három belső védős játékrendszerben küldi-e majd fel csapatát a pályára.

 

Sérülés miatt Axel Tuanzebe és Phil Jones továbbra sincsenek bevethető állapotban, de a hét közben számos játékos jól teljesített és nyilván szeretnék megőrizni kezdőcsapatbeli tagságukat. Juan Mata kiérdemelte a mérkőzés legjobbja elismerést, Donny van de Beek pedig újra emlékeztetett mindenkit a képességei kapcsán. Paul Pogba bár a kispadról állt be csereként, de nem csak gólt szerzett, hanem sokkal inkább tűnt régi önmagának.

 

Amikor a ManUtd.com exkluzív interjújában a keret helyzetéről kérdezte, Solskjaer így felelt:

"Minden remek. Nincsenek újabb sérültjeink. Jó erőpróba volt számunkra a Brighton elleni meccs, jó hetünk volt. Most biztosra kell mennünk, hogy egy jó eredmény birtokában pozitív hangulatban mehessenek a játékosok a válogatott szünetre."

 

"Számos kiváló teljesítményt láthattunk Brightonban és ez amire szükségünk van, mert így a játékosok folyamatosan harcban lehetnek egymással a pályán a csapatba való bekerülés érdekében. Szerintem ez űzi és hajtja az embereket és jobb teljesítményre készteti őket. Ha tagja vagy a Manchester United keretének, akkor fel kell venned a kesztyűt a csapatbakerülésért és tudnod kell, hogy mindig a legjobb teljesítményt várják el tőled. Úgyhogy boldog vagyok azzal, ahogy a srácok játszottak."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Tottenham

Premier League 4. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!