Hivatalos: Pereira ismét kölcsönbe kerül

A Manchester United középpályása, Andreas Pereira a 2020/21-es szezon hátralévő részét az SS Lazio együttesénél tölti majd kölcsönben.


A 24 éves játékos több játéklehetőség reményében költözik az olasz fővárosba, akik színeiben ráadásul a Bajnokok Ligájában is lesz lehetősége szerepelni, ahol az F-csoportban majd a Zenit, a Borussia Dortmund és a Club Brugge lesznek csoportkörös ellenfeleik.

 

Csütörtök esti Rómába történt megérkezését követően Andreasra akár már vasárnap éles bevetés várhat az Internazionale elleni rangadón, ahol ráadásul Ashley Young, Romelu Lukaku és Alexis Sanchez személyében egykori csapattársaival nézhetne farkasszemet.

 

"Andreas Pereira megérkezett Rómába. A Manchester United brazil játékosa 18 óra körül szállt le a Ciampino repülőtéren és készen áll az új kalandjára. Pénteken reggel esik át a szükséges orvosi vizsgálatokon a Paideia klinikán, mielőtt hivatalosan is Lazio játékossá válna" - írták a Lazio hivatalos honlapján.

 

 

A Manchester United akadémiáján nevelkedett játékos 2011-ben került a klubhoz a PSV Eindhoventől, három évvel később pedig a Milton Keynes Dons ellen debütálhatott a felnőtt csapatban.

 

Ez lesz a harmadik kölcsönidőszaka, távol az Old Traffordtól, miután a spanyol bajnokságban már szerepelt a Granada és a Valencia színeiben is.

 

Eddig 36 alkalommal volt kezdő, 39-szer pedig csere a Vörös Ördögök színeiben és négy gólt szerzett - köztük a Southampton ellen hazai pályán a 2018/19-es szezonban az Év Góljának választott találatot.

 

A középpályás Serie A-ba történő igazolásával már hétre emelkedett a klub kölcsönadott játékosainak száma, ugyanis a szezont Tahith Chong (Werder Bremen), James Garner (Watford), Matej Kovar (Swindon Town), Dylan Levitt (Charlton Athletic), Joel Pereira (Huddersfield Town) és Aliou Traore (Caen) is ideiglenes csapatánál tölti majd.

 

A klubnál mindenki sok sikert kíván Andreasnak a Lazionál töltött időszakára.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!