Ole: Tisztelem Southgate döntését

A menedzser beszélt az angolok szövetségi kapitányával Greenwood mellőzéséről.


Mason Greenwood, aki tegnap ünnepelte 19. születésnapját, nem kapott behívót a Háromoroszlánosok Wales, Belgium, valamint Dánia elleni összecsapásaira, miután legutóbb az izlandiak elleni mérkőzést követően megszegte az előírt szabályokat.

 

A vasárnapi, Tottenham elleni meccset megelőző sajtótájékoztatón Greenwood büntetéséről kérdezték Solskjaert.

 

"Elfogadom Southgate elhatározását" – válaszolt a norvég. "Remekül elbeszélgettünk Gareth-tel a játékosainkról."

 

"Ahogy korábban is mondtam, a mostani helyzetben nagyon fontos, hogy elég lehetőséget kapjanak tétmérkőzésen a srácok, de ettől függetlenül Masonnel így is sokat fogunk készülni az edzéseken."

 

 

Az akadémiai nevelés a Luton Town ellen nyitotta góljai sorát az idei szezonban, egy találatát pedig les miatt érvénytelenítették a Brightonban lejátszott bajnokin.

 

Annak ellenére, hogy vizsgálódnak a fiatal támadó kihágása kapcsán, Ole szerint e kihívásokkal teli időszak jótékony hatással lesz rá a későbbiekben.

 

"Mason az angolok egyik legígéretesebb csillaga, biztos vagyok benne, hogy rengeteg meccse lesz még címeres mezben" – folytatta Solskjaer.

 

"Kemény leckéül szolgáltak számára a történtek. Számba kell vennie mindazt, hogy hol tart jelenleg, és mit kell tennie ahhoz, hogy odáig jusson el a jövőben, ahová szeretne."

 

Gareth Southgate a tegnapi napon hirdetett keretet a soron következő barátságos meccsre, valamint a Nemzetek Ligája-mérkőzésekre. A Unitedből Dean Henderson, Harry Maguire és Marcus Rashford kapott helyet a 30 fős listán.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!