Ole: Greenwoodnak távol kell maradnia a reflektorfénytől

Solskjaer ismét a fiatal tinédzser, Mason Greenwood védelmére kelt, akiről a sajtó nemrégiben lehozta, hogy a viselkedése nemrégiben aggodalmat keltett a klubnál.


Solskjaer igazságtalannak érzi azt, ahogyan a média bánik a 19 éves játékossal, miután megszegte a koronavírusra vonatkozó protokollt az angol válogatottban történő szereplése során, és elmondása szerint a támadónak meg kell tanulnia távol tartani magát a reflektorfénytől.

 

"Szerintem Mason kemény leckét kapott ezen a nyáron, és úgy gondolom, hogy az a reális, hogy ha jól szerepelsz a Manchester Unitedben, akkor a reflektorfényben leszel, akár jó, akár rossz okok miatt" - mondta.

 

 

"Minél több rossz döntést hozol, annál inkább a nyakadban fognak loholni. Amikor jól szerepelsz, akkor csak távol kell magad tartanod a nyilvánosságtól ebben az értelemben."

 

"Semmi probléma nem volt vele edzéseken. Nagyon jól dolgozik, nagyon élvezem azt, hogy láthatom fejlődni, így remélhetőleg gyorsan le tudja győzni a betegségét és játékra képes állapotba kerül a hétvégére."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!