Ole: Hiányoztak a szurkolóink

Ole Gunnar Solskjaernak vegyes érzései voltak a Chelsea elleni, gól nélküli döntetlennel zárult találkozó után.


Egyrészről örömmel vette, hogy csapata végre megszerezte első pontját hazai pályán, ám érezte, mi lehetett volna, különösen akkor, ha a stadion tele lett volna a United szenvedélyes drukkereivel.

 

 

ÁLTALÁNOS ÉRTÉKELÉS

 

"Két olyan csapat volt, amelyek a héten európai kupameccset játszottak. Kicsit ez látszott, az első félidő nem volt valami jó. A másodikban nagyobb tempóra kapcsoltunk és ha a Stretford End tele lett volna, kaptunk volna némi segítséget és akkor a labda átjutott volna a gólvonalon. Hátra szögeztük őket, elég jó helyzeteket alakítottunk ki - Thiago Silva nagyot blokkolt és a kapusuk is nagyot védett a végén. Marcus többször is nagy védésre késztette őt, szóval összességében egy jó védekező teljesítmény volt és elegendő nagy helyzetet kialakítottunk, vagy legalábbis a két legnagyobbat mi alakítottuk ki, amelyek győzelmet hozhattak volna nekünk."

 

 

A SZURKOLÓKKAL KÖNNYEBB LETT VOLNA

 

"Ha a stadion és a Stretford End megtelt volna, még több nyomást tudtunk volna rájuk helyezni. Ez így más sportág, a szurkolók segítséget nyújtanak. Hiányoztak, azt kell mondjam. Minden csapatnak csalódás ez, szerintem abban mindenki egyetért, hogy a foci kevesebb így. Nagyon várom már, hogy visszatérhessenek a drukkerek."

 

 

LASSÚ KEZDÉS

 

"Mindannyian emlékeztünk arra, mi történt velünk legutóbb egy párizsi győzelem után. Úgyhogy fontos volt számunkra, hogy egy jó csapat ellen fel tudjunk állni. Lassan kezdtünk, igen, de 20-25 perc után a mérkőzés hátralévő részében sokkal többet birtokoltuk a labdát, több nyomást helyeztünk rájuk, bár sok helyzet nem volt, de amiket kialakítottunk, azok között voltak nagyok."

 

 

IRÁNYÍTÁS ALATT

 

"Azt éreztük, kézben tartjuk a találkozót. Soha nem éreztem azt, hogy túl nagy nyomás nehezedne ránk. A második játékrészben mi helyeztünk rájuk nyomást, de nem volt meg bennünk az az extra, hogy gólt szerezzünk, leszámítva Marcus két lehetőségét. Elismerésem a kapusnak, mert kétszer fantasztikusan hárított."

 

 

A CHELSEA 3-4-3-AS RENDSZERE

 

"Minden csapat a maga módján játszik. Ez a rendszer a három támadóval nagyon keskeny és három középső védő ellen mindig nehéz játszani. Jól játszottak. Az előző szezonban, az FA-kupában legyőztek minket, de ma mi voltunk közelebb a győzelemhez."

 

 

CAVANI HATÁSA

 

"Egy szép bemozgás a rövid oldalon, egy nagyon csodás mozdulattal. Közel járt később is, akkor Thiago Silva nagyot mentett - nagyszerű lett volna számára."

 

 

 

MAGUIRE VS AZPILICUETA

 

"Mindig kockáztatsz, ha valakire ráteszed a kezed a tizenhatoson belül. Talán Harry-nek nem kellett volna átkarolnia őt, csak tartani a karjait és kifejelni a labdát."

 

 

VAN DE BEEK A PADON

 

"Nem kell aggódni emiatt, megkapja a mérkőzéseit, nem kell aggódni. Könnyű azt mondani, kinek kell játszani, de nehezebb megmondani, kinek ne."

 

 

POZITÍVUMOKKAL FOGLALKOZNI

 

"Nem kaptunk gólt, nyomást tudtunk gyakorolni, megállítottuk a hazai vereségeket. Nyerni akarsz, természetes, hogy hazai környezetben győzni akarsz, azt gondolom, ha erre a hétre tekintünk, jó teljesítményt nyújtottunk. Nagy héten vagyunk túl két győzelemmel és egy döntetlennel."

 

 

TÖBB ROTÁLÁS JÖN

 

"Könyörtelen időszak lesz. Könnyű a szurkolónak, otthon ülve mondani, kinek kellene játszani. Nem tudják, mi történik a kulisszák mögött. A játékosok fáradtak, válogatottal is sokat játszanak, visszatérnek és három naponta meccseik vannak és legutóbb a PSG elleni siker után nagyot buktunk. Ezúttal jó teljesítménnyel kezdtünk. Talán három pontot kellett volna kapnunk, de nem így lett, egy pont lett, erre kell építenünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!