Telles koronavírusos

Ole Gunnar Solskjaer, a Manchester United menedzsere megerősítette, Alex Telles azért hagyta ki a szerda esti, RB Leipzig elleni, 5-0-ra megnyert találkozót, mert pozitív lett a koronavírus-tesztje.


A bekk kihagyta a csodás győzelmet, valamint a hétvégi, Chelsea elleni 0-0-t is. Ole a tegnapi siker után elárulta, az új szerzemény betegség miatt maradt le a találkozóról.

 

"Most kiesik egy kis időre" - nyilatkozta a menedzser az MUTV-nek. "Pozitív lett a koronavírus-tesztje, de nincsenek tünetei; jól van és nagyon várjuk, hogy visszatérhessen."

 

Telles az átigazolási ablak utolsó napján csatlakozott a Vörös Ördögökhöz és a PSG elleni, 2-1-re megnyert BL-mérkőzésen mutatkozhatott be.

 

A brazil játékos - aki a Porto csapatától érkezett - 67 percet játszott a Parc des Princes-ben és pontrúgásai is a kiemelkedő megmozdulásaihoz voltak sorolhatók. Sajnos a betegség azt jelentette, hogy ki kellett hagynia a United második BL-meccsét.

 

 

A második félidőben Marcus Rashford mesterhármasa sokat segített abban, hogy egymás után második győzelmünket is megszerezzük a sorozatban, míg Mason Greenwood első gólját szerezte a legrangosabb európai porondon - ezzel ő a második legfiatalabb a klub történelmében, aki eredményes tudott lenni a BL-ben. Anthony Martial is betalált, ő büntetőből volt eredményes.

 

A győzelemmel a United a H-csoport élén áll, három ponttal megelőzve a PSG-t és az RB Leipzig alakulatát. Következik majd két találkozó a Basaksehir ellen.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!