Telles felkészült a Pool elleni kihívásra

A Manchester United védője, Alex Telles szerint a Liverpool elleni bajnoki az apró kis részletek fognak dönteni.


Brazil védőnk az MUTV-nek adott interjújában elárulta, hogy milyen elvárásai vannak a Liverpool elleni idegenbeli Premier League találkozóval kapcsolatban. 

 

"Egy ilyen összecsapás természetesen mindenkit nagyon motivál. A stadion légköre és a felfokozott érzelmek miatt senkinek nem lesz szüksége extra motivációs beszédre."

 

"A korábbi tapasztalataimból ítélve úgy gondolom, hogy nagyon fontos lesz a koncentráció. Az ilyen derbiket az apró kis részletek döntik el és az a csapat nyer, amelyik jobban odafigyel és koncentrál ezekre."

 

A United és a Liverpool közötti rivalizálás az angol futball leghevesebb összecsapásait szokta eredményezni, ezzel pedig Telles már akkor tisztában volt, amikor a klubhoz érkezett. A 29 éves játékos elárulta azt is, hogy rendkívül büszke arra, hogy részese lehet ezeknek a találkozóknak.

 

"Nagyon boldog vagyok, hogy a Unitedet képviselhetem és mindent megteszek, hogy segítsem a csapatot. Abban biztos, vagyok, hogy nagyon kemény mérkőzés lesz. Felkészültek leszünk és tudjuk, hogyan kell játszanunk ahhoz, hogy nyerni tudjunk."

 

 

"Szerintem nincs szükségünk extra motivációra ahhoz, hogy jó játékot tudjunk játszani. A Manchester Unitedet képviseljük és mindannyian tisztában vagyunk a kötelességünkkel. Nehéz meccs lesz, de nyerni akarunk."

 

A brazil védő számára több ismerős arc is lesz az ellenfél térfelén, mivel honfitársai közül Alisson, Fabinho és Firmino is az ősi riválisnál futballozik. 

 

"A barátság jelen esetben a pályán kívül marad, mert amikor pályára lépünk, akkor a csapatunkért és a csapattársainkért küzdünk. A végső sípszóig nincs barátság a pályán, de utána újra jó barátok leszünk. De amint útjára indul a labda, nincs barátság."

 

Telles adta Ronaldo 2. találatánál a gólpasszt a Norwich elleni bajnokin, melyet a rekordbajnok 3-2-re megnyert végül, ennek a győzelemnek és a gólpassznak a brazil védő kifejezetten örült, aki elárulta, hogy szereti a lendületes játékstílust.

 

"Mindig is ilyen voltam, ez az életem része. Minden, amit elértem az életben a szerelmen és a szenvedélyen keresztül született. Nagyon jól emlékszem, hogy milyen nehéz volt eljutni oda, ahol ma tartok és az, hogy egy olyan klubnál játszhatok, mint a Manchester United egy egyedülálló dolog szerintem."

 

"Az életben és a pályán is a céljaimat kergetem és nincs különbség aközött, ahogy élek és, ahogy játszom. Persze minden játékosnak megvannak a sajátosságai mind a magánéletben, mind a pályán. Az enyém az, hogy szenvedéllyel játszom a végsőkig és mindent megteszek a sikerért."

 

A találkozót megelőzően a Liverpool a tabella 2. helyét foglalja el és csupán 1 ponttal áll előtte a listavezető Manchester City. A házigazdák formájától függetlenül Telles arra koncentrál, hogy a szezon végéig minden meccset megnyerjenek.

 

"A szezon ezen szakaszában minden meccs nehéz. Az egész szezon nehéz volt és nem voltak könnyű mérkőzéseink. Az ellenféltől és a bajnoki pozíciójuktól függetlenül nehéz meccsek várnak ránk, amiket meg kell nyernünk."


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!