Korai csapathírek az Arsenal elleni meccs előtt

Nincs új sérült az Ágyúsok vasárnapi vendéglátása előtt.


A szezon eddigi legmeggyőzőbb produkciója után a Premier League-ben van jelenésük a Vörös Ördögöknek, mikor Mikel Arteta gárdája 2006 szeptembere után újra győzelemért utazna az Old Traffordra.

 

A brazil balhátvéd, Alex Telles október elején érkezett a Porto csapatától, pozitív koronavírus-tesztje miatt azonban továbbra sem adatik meg számára a lehetőség, hogy a United színeiben léphessen pályára.

 

"Alex egyelőre még nem mutatkozhat be" – mondta Solskjaer. "Rajta kívül viszont nincs új hiányzónk a jelen állapotok szerint."

 

"A szerdai összecsapás szereplői mind ott lehetnek majd hétvégén, ami szerencsés, tekintve, hogy szoros ütemben követik egymást a mérkőzések. Egyre jobbak és jobbak vagyunk. Most már mindenki láthatja, hogy edzettebb a keret, élesebbek a játékosok, 100%-osak leszünk a vasárnapi meccsre is."

 

Telles mellett Eric Bailly és Jesse Lingard azok, akik csak a novemberi válogatott szünet után térhetnek vissza az együttesbe.

 

Anthony Martial megszerezte első gólját az új idényben a hétközi Lipcse elleni találkozón, aki 3 mérkőzésre szóló eltiltásából az utolsót fogja tölteni.

 

 

A menedzser elmondása szerint Sergio Romero már elkezdte az edzéseket, Phil Jones műtétje miatt pedig további 1 hónapot kénytelen kihagyni.

 

"Sergio a napokban állt újra edzésbe a többi kapusunkkal, és most régi formájának visszanyeréséért küzd."

 

"Phil rendkívül keményen dolgozott, de kés alá kellett feküdnie, remélhetőleg decemberben ismét fitt lesz. Nagyon lelkiismeretesen készül, hamarosan megint hadra fogható állapotba kerül."

 

Hírek az Arsenal háza tájáról

David Luiz aligha fog felépülni a Leicester City ellen összeszedett izomsérüléséből, míg Calum Chambers (térd), Rob Holding (comb) és Pablo Mari (boka) hosszabb ideje szorulnak partvonalon kívülre, Gabriel Martinelli pedig meccshiány okán még nem állhat Arteta rendelkezésére.

 

William Saliba, a londoniak fiatal bekkje egyre közelebb áll a debütáláshoz, aki az U-23-as keretben már kapott néhány meccset. A csütörtöki Európa-liga-mérkőzésen a spanyol edző rotálta csapatát, így Thomas Partey, Pierre-Emerick Aubameyang és Alexandre Lacazette is pihent a Dundalk ellen.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!