Három sérülés az Everton meccs után

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy három Manchester United játékos szenvedett sérülést a szombaton délután a Goodison Parkban aratott 3-1-es Everton elleni győzelmük során.


A Vörös Ördögök korán hátrányba kerültek az első félidőben Bernard gólja révén, de erős harci szellemről tanúbizonyságot téve pár perccel később egyenlíteni tudtak Bruno Fernandes fejes gólja révén.

 

A portugál karmester egy, eredetileg Marcus Rashfordnak szánt beadásból megfordítva az állást megszerezte még a szünet előtt második gólját is, majd a hosszabbításban a csereként beálló Edinson Cavaninak is gólpasszt adott.

 

A United megérdemelten aratott 3-1-es győzelmet a Mersey-partján, de sajnos nem sikerült vezéráldozat nélkül lehozniuk a mérkőzést, ugyanis három játékos is orvosi kezelésre szorul majd ma elszenvedett sérülése okán - amelyért a menedzser a sűrű versenynaptárat okolja.

 

A ManUtd.com-nak interjúja során, amikor arról kérdezték, hogy van-e bármelyik játékosnak problémája, Ole így felelt:

"Igen. Victornak hát, Marcusnak váll, Luke Shaw-nak pedig térdín. Ez a három, amit most kapásból fel tudtam idézni. Remélem a többiek mind rendben vannak. David nem játszott [a hét közben], de a mérkőzés előtt lágyék problémával küzdött."

 

 

Solskjaer bosszús volt, amikor a Manchester United játékosainak úgy kellett szombaton, ebéd időben pályára lépniük, hogy előtte szerdán este Törökországban vettek részt kulcsfontosságú Bajnokok Ligája összecsapáson.

 

"Ha kapunk további 24, 26 vagy 28 órát a regenerálódásra, akkor jobb játék lett volna tőlünk látható" - füstölgött a menedzser.

 

"Az első félidő remekül sikerült. Nálunk volt a labda, játszottunk és fantasztikus gólokat szereztünk."

 

"A fordulást követően átmentünk túlélő üzemmódba, mert a játékosok fáradtak voltak, már a térdeiken jártak, de elismerést érdemelnek. Természetesen látható volt a pályán, hogy Fred, Scott és Victor nem játszottak szerdán és Juan sem játszotta végig a meccset Törökországban. Ők láthatóan bírták szuflával a futást, de a többiek alig éltek."

 

Solskjaer emellett arról is beszámolt, hogy Mason Greenwooddal betegség miatt nem számolhatott az Everton elleni meccsnapi keretében.

 

Az előző idény nagy berobbanását produkáló saját nevelés kimaradása nagy meglepetést jelentett a kezdőcsapatok bejelentésekor, de a norvég menedzser a hármas sípszó felharsanása után elárulta, hogy Greenwood gyengélkedése miatt nem került be a csapatába.

 

"Tegnap este nem érezte jól magát" - számolt be a menedzser.

 

"Az edzéseken még úgy tűnt, hogy minden rendben van vele, jól nézett ki. De aztán jelezte, hogy nincsen jól és nem tud elutazni velünk."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!