Saha: Több Brunóhoz hasonló játékosra van szükségünk

Az ex-Unitedes szerint Solskjaer keretéből hiányzik a győztes mentalitás.


Ole Gunnar Solskjaer, mióta megörökölte a Manchester United menedzseri pozícióját, 200 millió fontot meghaladó összeget költött olyan játékosokra, mint például Harry Maguire, Aaron Wan-Bissaka, Bruno Fernandes, vagy éppen Donny van de Beek, annak érdekében, hogy velük újra régi fényében csilloghasson a klub.

 

Ez a jelentős mértékű beruházás egyelőre nem hozott kézzelfogható sikereket, mivel a Vörös Ördögök kiegyensúlyozatlan teljesítményük miatt még csak távolról követik a Liverpoolt és a City-t.

 

A United ingadozó formája a 2020/21-es szezonban is folytatódott, aminek következtében 7 forduló után a 14. helyen található az együttes a Premier League tabelláján.

 

A Bruno Fernandes duplájával, valamint Edinson Cavani első vörös mezben szerzett góljával elért Everton elleni 3-1-es siker csökkentette a nyomást Ole vállain a válogatott szünetet megelőzően.

 

Bruno érkezése óta kulcsfigurává nőtte ki magát a norvég csapatában, 33 meccsen 18 gólnál és 13 asszisztnál jár.

 

 

Louis Saha úgy gondolja, a jelenlegi keretből hiányoznak a portugál zsenihez hasonló mentalitással rendelkező labdarúgók, akik nélkülözhetetlennek bizonyulnak ahhoz, hogy a klub a közeljövőben megtörhesse a hosszú ideje tartó trófeamentes időszakot.

 

"Minden szem Oléra szegeződik, de fontos az igazolásokat is a helyén kezelni" – mondta az egykori francia csatár. "A nemrég szerződtetett játékosok ugyan minőséget képviselnek, de nem ők fogják jelenteni a különbséget."

 

"A Fernandes-szintű igazolásokból még négy szükséges. Ennyi játékos kell ahhoz, hogy a United ismét versenyképessé váljon, ezért elengedhetetlen tisztában lenni az új érkezők személyiségével."

 

"Olyan játékosokat szeretnék látni a gárdában, akiknek nagy célok lebegnek a szemeik előtt. Számunkra ők most létfontosságúak."


Goal.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!