Kölcsönlesen: Garner és Chong is jó benyomást tett

A Manchester United két fiatalja értékes hozzájárulással segítette kölcsönklubját a hétvége folyamán.


James Garner folytatja pallérozódását a Championshipben szereplő Watford színeiben. A középpályás megérkezése óta állandó jelleggel kap feladatokat a pontrúgásoknál ebben a szezonban a Lódarazsaknál és a Coventry City ellen a Vicarage Roadon aratott 3-2-es győzelmük során az ő szögletét váltotta gólra fejesből William Troost-Ekong.

 

Az angol U20-as válogatottba is meghívást kapó 19 éves játékos lenyűgözően teljesített a 3 pont megszerzésével végződött találkozón, amelyeket Ismaila Sarr kései büntetőjével tudtak otthon tartani.

 

 

Izgalmas szezonnak néz elébe Garner, ugyanis a Watford is csatlakozott a Premier League-től szintén tavaly búcsúzó Bournemouth-hoz és Norwich City-hez, akik a korán meglépő Readinget vették üldözőbe a tabella élén.

 

Eközben bár Tahith Chong a kispadon kezdett a Werder Bremenben, csereként történő beállását követően nagy hatással tudott lenni csapatára az 1. FC Köln elleni hazai Bundesliga mérkőzésen.

 

A vendégek sokáig közel álltak ahhoz, hogy sokkoló győzelemmel távozhassanak idegenből, ám Chong segítségével sorozatban negyedik mérkőzését is döntetlenre tudta hozni kölcsönklubja.

 

 

A szélső másodpercekkel beállása után védésre kényszerítette az első félidőben Timo Hornt váltó korábbi manchesteri játékost, Ron-Robert Zielert. Majd elhúzott a bal szélen és centerezett, amely Sebastiaan Bornauw kezéhez ért, amelyért a megítélt büntetőt Leonardo Bittencourt értékesítette.

 

A Werder az érvényben lévő karantén szabályok miatt nem engedélyezte játékosainak, hogy elutazzanak hazájuk válogatottjához, így Chong is Brémában kellett, hogy maradjon.

 

A holland U21-es válogatott Fehéroroszország és Portugália ellen lép majd pályára, de a klub sportigazgatója, Frank Baumann így nyilatkozott:

"Beszéltünk a játékosainkkal és a szövetségekkel. Tudjuk, hogy a játékosok szeretnének elutazni a nemzeti csapataikhoz. Mindazonáltal a helyzetet tekintve ezt a rizikót nem vállalhatjuk fel."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!