Neville kemény összecsapásra számít

A Vörös Ördögök nemrég visszavonult legendája, Gary Neville véleménye szerint vasárnap az Old Trafford történetének egyik legemlékezetesebb mérkõzése elé nézünk.


Az Álmok Színháza már mérkõzések százainak adott otthont fennállása óta, ám a Manchester United egykori csapatkapitánya, Gary Neville szerint a hétvégi, Chelsea elleni megarangadó versenyre kelhet bármelyik összecsapással a stadion hosszú történetébõl.

 

"Nagyon nagy mérkõzésre van kilátás vasárnap. Ez egy olyan összecsapás lesz, amelyen a nyomás mellett ott lesz az aggodalom is a játékosokban, ráadásul a szurkolók is hatalmas lelkesedéssel fognak hozzáállni a mérkõzéshez és ha kell odateszik magukat. Ezzel segítik a csapatot, és a játékosokat, hogy egy újabb nagyszerû élménnyel bõvítség a Manchester United amúgy sem szegényes történelmét" - mondta Neville Abu Dhabiban a Manutd.com-nak, ahol a Manchester United Soccer Schools egyik tagintézményét látogatta meg.

 

Az aktív futballal három hónapja felhagyó, azóta a klub nagyköveteként ténykedõ Neville úgy gondolja, bár a Chelsea csökkentette hátrányát a Uniteddel szemben az elmúlt hetekben, hiszen 15 pontról 3 pontra megközelítették õket, ettõl függetlenül a meccs esélyesei inkább a manchesteriek.

 

 

"A Manchester United soha nem a könnyebbik utat választja, ez nem a mi stílusunk" - tette hozzá.

 

"Itt minden arról szól, hogy megyünk elõre és újabb és újabb erõpróbák elõtt állunk. Ha nyertünk volna a múlt héten az Arsenal ellen, vagy legalább egy pontot szerzünk, akkor a vasárnapi mérkõzés már csak formalitás lehetne szinte."

 

"A Chelsea ellen a lehetõ legjobb hangulatot lehetünk képesek megteremteni az Old Traffordon, egy igazán nagy lehetõség lesz ez számunkra. Ez az érzésem - mindenki egyöntetûen a vasárnapi mérkõzésre koncentrál."

 

"Bár a játékosok egy kicsit idegesek lesznek a meccs miatt a nagy tét okán, ennek ellenére jó pozícióban vagyunk, és sokkal jobb ilyen helyzetben lenni a szezon ezen szakaszában, mint bármilyen másban. Minden a mi kezünkben van."

 


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!