A Chelsea is tudja, hogy legyõzhetjük õket

Rio Ferdinand úgy véli, a múlt havi kettõs gyõzelem erõt adhat a Manchester Unitednek a gyõzelemhez.


A Vörösök a Chelsea-t otthon és idegenben is legyõzték a Bajnokok Ligájában, viszont az elõtte lévõ 3 mérkõzést elveszítették - kivétel a Communty Shield augusztusban. Ezek a vereségek fájdalmasak voltak a maguk módján, de Rio Ferdinand úgy véli, a kettõs Bajnokok Ligája gyõzelem az Uniteed felé billenti a mérleg nyelvét.

 

"A Chelsea is tudja, képesek vagyunk legyõzni õket" - mondta Ferdinand pénteken.

 

"Tudjuk, hogy különösen jól játszottunk a kettõs-gyõzelmünk során, fõleg a Stamford Bridgen. Függetlenül attól, hogy a Chelsea jár minden játékos fejében mert az elõzõ bajnokikon megvertek. A lényeg, hogy magabiztosan játszunk."

 

 

Az United védõje azt mondta a vasárnapi összecsapás a bajnoki cím sorsáról is dönthet, de ezután is koncentrálni kell a bajnokságban. Ennek a meccsnek nagy befolyása van a bajnokság vég kimenetelébe, de a csapatoknak ettõl függetlenül tisztelniük kell egymást.

 

"A szezonnak ebben a részében nem igazán beszéltem Frankkel (Frank Lampard)" - mondta Ferdinand.

 

"Ez egy íratlan megállapodás köztünk... a szezon során küldünk egymásnak leveleket, üzeneteket, de amikor mindketten a Premier League gyõzelemért harcolunk nem engedhetünk meg magunknak semilyen párbeszédet."

 

 

 

 


www.manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!