Vörös Ördögök a válogatottakban

5 United-játékos lépett pályára szerda este.


Daniel James ismét a walesi válogatott kezdőjében kapott helyet, góllal és assziszttal járult hozzá a Sárkányosok finnek felett aratott győzelméhez.

 

Az első félidőben Harry Wilson törte meg a jeget Gareth Bale labdáját követően, majd fordulás után James küldte fel a ficakba a játékszert a "téglalapon" kívülről.

 

Finnország Jere Uronen kiállítása miatt nagyon hamar emberhátrányba került, de Teemu Pukki révén képesek voltak 1 gólra feljönni.

 

A meccs hajrájában Daniel csodálatos beadását követően Kieffer Moore helyezett fejjel a kapuba, így kialakítva a 3-1-es végeredményt.

 

Ezzel az értékes győzelemmel a vörös mezes együttes kivívta feljutását a Nemzetek Ligája A-divíziójába.

 

A Manchester United kapitánya, Harry Maguire eltiltásából visszatérve ott lehetett a pályán az Izland elleni kapott gól nélkül lehozott találkozón.

 

 

A 27 éves védő Kyle Walkerrel és Eric Dierrel alkotott háromvédős tengelyt az angolok hátsó alakzatában, míg elől Declan Rice, Mason Mount és Phil Foden (kétszer) voltak eredményesek. Harry távolról kísérletezett, de a vendégek hálóőre kivédte a próbálkozást.

 

Dean Henderson padozott, viszont a válogatott szünetet sikerként könyvelheti el, mivel az elmúlt héten bemutatkozhatott a felnőtt válogatottban.

 

Scott McTominay az Izrael elleni 1-0-ra elveszített csoportmérkőzésen végig ott volt a Netanya gyepén.

 

A United középpályását Steve Clarke szövetségi kapitány korábban a védelembe vezényelte, de ő sem tudta megállítani Manor Solomont a gólszerzésben, mikor betört a tizenhatoson belülre.

 

Donny van de Beek a hollandoknál korábbi csapattársát, Davy Klaassent váltotta az utolsó 20 percre Lengyelországban.

 

A középpályás beállásakor még hátrányban voltak a Tulipánosok, de Memphis Depay büntetőből kiegyenlített, majd Georginio Wijnaldum a vendégek javára fordította az eredményt.

 

Végezetül az akadémiai nevelés, Ethan Galbraith újra játéklehetőséget kapott csereként az északíreknél a Belfastban megrendezésre került románok elleni csatában.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!