Csapathírek a West Brom meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált csapatával kapcsolatban a szombati, West Bromwich Albion elleni hazai bajnokit megelőzően.


A Vörös Ördögök szezonbeli első Old Traffordon elért bajnoki győzelmük megszerzésére törekednek majd azt követően, hogy a legutóbb, még a válogatott szünetet megelőzően idegenben le tudták győzni az Everton együttesét.

 

Van arra remény, hogy Marcus Rashford bevethető lesz, annak ellenére, hogy kihagyta az angol válogatott legutóbbi mérkőzéseit, három játékosra azonban biztos nem számíthat majd Ole Gunnar Solskjaer holnap este 9 órától.

 

Rashfordról így nyilatkozott Ole:

"Sokat dolgozott az edzőteremben és kapott kezeléseket. Ma már csatlakozott az edzésmunkához és abban reménykedek, hogy feltett kézzel jelentkezni fog, hogy játékra készen áll. Rajta fog múlni. Szerintem rendben érzi magát."

 

 

Jó hírekről lehet beszámolni a csapattól az elmúlt két hétben távol készülő játékosok koronavírus tesztjei kapcsán is.

 

"Természetesen a Premier League mérkőzések előtt elvégzendő tesztek mellett a hozzánk visszatérő játékosokat is teszteljük a megérkezésükkor" - mondta Solskjaer a ManUtd.com-nak adott exkluzív interjújában.

 

"Minden válogatott játékosunk tesztje negatív lett, amely remek dolog."

 

"Alex Telles elutazott Dél-Amerikába és játszani szeretett volna, de aztán szerintem valamilyen probléma merülhetett fel a tesztekkel - először pozitív lett, aztán negatív és rengeteg hír volt arról, hogy játszhat-e vagy sem, előbb az első, aztán a második meccsen. Most visszatért közénk, néhány napja már újra velünk edzhet és úgy tűnik, hogy minden rendben van vele kapcsolatban."

 

Luke Shaw térdín sérülése okán Alex Telles bevethetősége hatalmas pozitívum, de a menedzser további információkkal is szolgált a sérültekkel kapcsolatban.

 

"Eric [Bailly] és Marcos [Rojo] is már újra velünk edzhetnek" - tette hozzá.

 

"Jesse [Lingard], Phil [Jones] és Luke még nem végezhetnek kint gyakorlatokat."

 

Victor Lindelöf állapotát múlni nem akaró hátproblémája miatt meg kell majd vizsgálni a csapat orvosi stábjának, míg Mason Greenwoodot az utóbbi időben betegség gyötörte.

 

"Mason már jobban van. Nyolc-kilenc napot távol kellett tőlünk töltenie, amely elég sok idő, de most már erősebb. Ezen a héten keményen dolgozott az edzőteremben és a pályán is. Hamarosan visszatérhet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!