Csapathírek a West Ham meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált kerete állapotával kapcsolatban, miután a Manchester United szombaton sorozatban kilencedik idegenbeli bajnoki győzelmére hajt majd a West Ham United vendégeként.


A Vörös Ördögöknél Marcus Rashford állapota a legégetőbb kérdés, miután a saját nevelésű támadónak váll sérülés miatt szerdán idő előtt kellett elhagynia a pályát a Paris Saint-Germain elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen.

 

Problémája ellenére a csapat 10-ese ma együtt dolgozott többi csapattársával az Aon Training Complex-ben és Solskjaer abban reménykedik, hogy számíthat rá 18 fős meccsnapi keretében a holnap este fél 7-es, London Stadiumban rendezendő Premier League mérkőzésen.

 

"Marcus edzett ma reggel. Nem végzett teljes értékű munkát, de a társaival együtt dolgozott" - mondta Ole újságírói kérdésekre válaszolva.

 

"Vállának állapota megakadályozta abban, hogy a pályán fejezhesse be a PSG elleni meccset. Folyamatosan kezelést kap és remélhetőleg tagja tud lenni az utazó keretnek."

 

"A mostani edzés után is kezelni fogjuk."

 

 

Egy játékos biztosan nem lesz ott a Kelet-Londonba tartó csapat járatán, aki pedig nem más, mint Luke Shaw.

 

A baloldali védő térdín sérülése miatt a válogatott szünet óta a United összes összecsapását kénytelen volt kihagyni és bár már edzésbe állhatott, még nincs olyan állapotban, hogy tétmérkőzésen be lehessen vetni.

 

"Luke még nem áll készen" - tette hozzá Ole.

 

"Ezt leszámítva újra nagy létszámú keret tudott részt venni az edzésünkön."

 

Solskjaer számára igen bő a lehetőségek tárháza a középpálya közepén bevethető játékosok tekintetében, akik közül a hét közepén Fred és Scott McTominay jutott szóhoz.

 

Mivel a brazil a keddi, RB Leipzig elleni idegenbeli Bajnokok Ligája mérkőzésén eltiltását fogja tölteni, így a norvég menedzser előfordulhat, hogy szombaton az ő játszatása és McTominay pihentetése mellett fog dönteni és valószínűleg Donny van de Beek vagy Paul Pogba kerülhet be helyére a kezdőcsapatba, akik a párizsiak ellen csereként jutottak szóhoz, de Nemanja Matic is rendelkezésére áll majd.

 

A védelemben Axel Tuanzebe ismét számításba vehető lesz, miután eltiltás miatt kihagyta a PSG elleni találkozót, Phil Jones térd műtétje utáni visszatérésére azonban karácsony utánig várni kell.

 

Eric Bailly és Jesse Lingard is a kispadról nézték végig a szerdai, Old Traffordon rendezett európai kupameccset, miután felépültek korábbi sérülésükből és betegségükből, amely okán kihagyni kényszerültek a szezon korábbi szakaszát, míg Odion Ighalo két hónapot követően jutott néhány játékperchez a francia bajnok ellen csereként.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!