Ole: A szurkolók visszatérésével javulni fog a játék

A menedzser elismerte, a City ellen hiányzott a nézők biztatása.


A Vörös Ördögök ebben a szezonban fölöttébb gólszegény mérkőzéseket produkáltak az Álmok Színházában, 6 meccsen mindössze 3 alkalommal találtak az ellenfelek hálójába. Nem kétséges, a városi derbin is hiányzott a jól megszokott parázs hangulat a lelátókról.

 

Remélhetőleg a brit kormány enyhítő intézkedéseivel a hétvégi Leeds elleni hazai környezetben rendezendő összecsapáson már nézőket is beengedhetnek a stadionba.

 

Ha egyelőre még csak kb. 2000 ember is látogathatná a Premier League találkozóit, Ole Gunnar Solskjaer akkor is nagyon várná a visszatérésüket.

 

 

"Természetesen azt akarjuk, hogy biztonságban lehessenek jelen a drukkerek a stadionokban" – mondta Ole. "Biztosan van rá megoldás, hogy egyre többen tölthessék meg a tribünöket a lehető leggyorsabb módon. Áttekintettük néhányszor a lehetőségeinket, és sokkal több szurkolót tudnánk befogadni biztonságosan a megengedettnél."

 

"Az Old Trafford hatalmas létesítmény. Nem gondolnám, hogy sokan lennének, akik jobban szeretik az üres lelátók előtt zajló focit. Minél előbb visszakapjuk a nézőket, annál magasabb lesz a teljesítmény."

 

A liga legnagyobbjai a Liverpool kivételével már ellátogattak Manchester vörös felébe az idei szezonban. A Tottenham, az Arsenal, a Chelsea és a Manchester City elleni rangadókon azonban mindannyiszor a vártnál jóval gyengébben muzsikált a támadójáték.

 

"Az ellenfelek tisztelnek minket, mivel óvatosabb felállást választanak, ha velünk kerülnek szembe" – folytatta a norvég. "Ebben az időszakban nem számít, hogy hazai vagy idegenbeli környezetben futballozol. Ha majd visszatekintünk a statisztikákra, nem hiszem, hogy számos olyan együttest fogunk találni, akik otthon jobb mutatókkal rendelkeznek. A szurkolók visszatérése csak előnyünkre szolgálhat – az extra motiváció és a felőlük áradó energia különbséget hoz."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!