Csapathírek a Sheffield meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer elárulta, erőnléti szempontból nem fog kockázatot vállalni a Manchester United játékosaival kapcsolatban a Sheffield United elleni idegenbeli mérkőzés előtt.


A számtalan mérkőzést számláló sűrű ünnepi időszakban a norvég menedzser körültekintően fogja megtervezni csapata vendégjátékát a Bramall Lane-en egy olyan ellenféllel szemben, amely meglepetésre jelenleg sereghajtó a Premier League-ben.

 

Edinson Cavani újra edzésbe állt nemrégiben elszenvedett sérülését követően, de előfordulhat, hogy a Pengék ellen még nem lesz játékra alkalmas állapotban.

 

Anthony Martial rövid sérülés miatti kihagyását követően a cserepadról szállt be a Manchester City elleni városi rangadón, van azonban más, akinek kapcsán friss problémáról számolhatott be Ole.

 

Marcos Rojo megsérült és nem lehet majd számításba venni az új évig, csakúgy, mint Phil Jonest.

 

"Edinson jól halad a rehabilitációjával, de még döntést kell hoznunk majd azzal kapcsolatban, hogy megkockáztassuk-e a játékát" - magyarázta Solskjaer mérkőzés előtti hivatalos sajtótájékoztatóján.

 

"Ugyanis van még rizikó a játszatásában, túl korainak tűnik. Kételkedek benne, hogy olyan állapotban lesz-e, hogy holnap számíthatok rá."

 

 

"Marcos ismét húzódást érzett a vádlijában. Nagyon keményen dolgozott azért, hogy visszatérhessen, már a tartalékok között játszott és ott kapott egy rúgást. Keményen dolgozott, aztán újra beütött a baj. Remélhetőleg januárban visszatérhet a csapatba. Phil [Jones] is játékra készen fog állni januárban és Sergio [Romero] is nagyon keményen dolgozik az edzéseken."

 

"Természetesen most egy nagyon-nagyon kemény időszak vár ránk a 16 nap alatt lejátszandó 6 mérkőzéssel" - mondta a klubmédiának.

 

"Tudjuk, hogy a legapróbb kockázatot sem vállalhatjuk, ha bármilyen apróbb probléma, húzódás is felmerül. Van néhány kisebb dolog, amely kapcsán várakozó állásponton vagyunk és meglátjuk, hogy miként reagálnak, mielőtt kijelölnénk a meccsnapi keretet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!