Fred: Akár élre is állhatunk az év végére

A brazilnak pozitív kilátásai vannak az ünnepi időszakra.


A United számos alkalommal került már hátrányba az idei szezon folyamán, azonban a középpályás úgy látja, az együttesben rejlő hit segített túllendülni az akadályokon.

 

"A remek koncentrációból adódik, hogy képesek voltunk többször is hátrányból visszajönni" – mondta Fred. "Abban a szellemben lépünk pályára a mérkőzéseinken, hogy a legjobbunkat akarjuk nyújtani, és hiszünk benne, hogy a magunk javára tudjuk fordítani a találkozók kimenetelét."

 

"Már tettünk le nagyszerű teljesítményeket az asztalra, viszont a kiegyensúlyozottság egyelőre hiányzik belőlünk, ami felfelé vezethet minket az utunkon."

 

"Nagyon közel vagyunk az élmezőnyhöz, és több rangadónk is lesz még decemberben" – tette hozzá a 17-es. "Ha mindegyiket megnyerjük, szorosan ott lehetünk az elsők mögött, de akár élre is állhatunk. Azon vagyunk, hogy az összes meccsünket sikerrel vegyük. Biztos vagyok benne, mindent megtesz majd a csapat, hogy megszerezze az első helyet, és ott is maradjon."

 

 

A 27 éves játékos remekül teljesít 2020-ban, legutóbb a City elleni produkciója miatt kapott sok dicséretet.

 

"Rendkívül szeretek nagy meccseken szerepelni, ahogy mások is" – folytatta Fred. "Boldog vagyok, mert egy újabb derbin vehettem részt, de úgy gondolom, ugyanúgy kell fókuszálnunk, bárki is legyen az adott ellenfél. Arra kell törekednünk, hogy csapatszinten és egyénileg is mindent megtegyünk."

 

"Az idei év mindenki számára nehéz volt. Az újraindulást követően nekem is volt néhány rosszabb fellépésem, de végig azon dolgoztam, hogy új lendületet tudjak venni."

 

"Úgy vélem, ez az év sokunkat elgondolkodtatott, és több dolgot is át kellett értékelnünk. Nehézségekkel teli időszak után állunk, ami abból a szempontból fontos, hogy rávilágított a család és a körülöttünk állók fontosságára, valamint a tőlük áradó szeretetre."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!