Csapathírek a Wolves meccs előtt

Ole Gunnar Solskjaer friss információkkal szolgált a Manchester United védői, Victor Lindelöf és Aaron Wan-Bissaka kapcsán a kedd esti, Wolverhampton Wanderers elleni Premier League bajnoki mérkőzést megelőzően.


Wan-Bissaka a legutóbbi Old Traffordon játszott - Leeds ellen 6-2-re megnyert - meccsen kapott rúgást, amely okán kihagyni kényszerült az Everton és a Leicester City elleni múlt heti összecsapásokat is.

 

A King Power Stadiumban helyét Victor Lindelöf vette át a védelem jobb oldalán, ám hátsérülése miatt a második félidőben le kellett cserélni a 2-2-re végződött meccsen.

 

Ole már a lefújást követően jelezte, elképzelhető, hogy a svéd bekk így kihagyni kényszerül majd a Wolves elleni találkozót, ma pedig friss információkkal szolgált a klubmédiának az ügyben.

 

"Victor nem edzett ma [hétfőn] reggel, szóval lesz még 24 óránk. Továbbra is kezeléseket kap" - kezdte Solskjaer.

 

"Aaron már együtt edzett a fiúkkal. Sokat nem dolgoztunk, mert havazott és inkább amúgy is csak egy felkészülési tréning volt. Ha nincsen semmilyen reakció vagy tünet ezt követően, akkor számíthatok rá holnap."

 

 

A Farkasokkal való randevú 15 nap alatt már a negyedik lesz a manchesteriek számára, az olyan játékosok, mint Alex Telles, Donny van de Beek és Mason Greenwood pedig nem szerepeltek a Leicester ellen, így a menedzser igyekezett kihangsúlyozni, hogy milyen fontos a mostani sűrű időszakban, hogy mély kerettel rendelkezzen.

 

"Kezdünk hozzászokni a jelenlegi helyzethez és szerintem a játékosok is egyre edzettebbek és fizikálisan készen állnak a következő mérkőzésekre, amelyek között csak két nap áll rendelkezésre" - tette hozzá.

 

"Természetesen nekünk 30 órával több állt rendelkezésünkre a regenerálódásra, mint a Wolverhamptonnak, így ebből a szempontból kis előnnyel rendelkezünk és remélhetőleg azt a plusz energiát a saját javunkra tudjuk majd fordítani."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Wolves

Premier League 16. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!