Diallot visszavenné kölcsönben az Atalanta

Az Atalanta az iránt érdeklődik, hogy a szezon hátralévő részére visszavegye kölcsönben Amad Diallot a Manchester Unitedtől.


Diallo január folyamán csatlakozhat újdonsült csapattársaihoz, miután október elején, az átigazolási időszak utolsó napján aláírt a Vörös Ördögökhöz.

 

Az ügylet megvalósulása azon múlt, hogy Diallo megkapja-e a brit munkavállalási engedélyt, de Ole Gunnar Solskjaer pénteken este arról számolt be, hogy minden szükséges papírmunkával végeztek már annak érdekében, hogy a 18 éves játékos Angliába igazolhasson.

 

Diallo ebben a szezonban csak két alkalommal jutott szóhoz az Atalanta felnőtt csapatában, ám edzőjük, Gian Piero Gasperini elismerte, szeretnék az elefántcsontparti szélsőt legalább a szezon végéig megtartani.

 

 

"Az átigazolási piac? Rendben vagyunk, a klub figyelemmel követi. Van egy klubon belüli, belső megoldás, amely nagyon érdekes lehet, még akkor is, ha a csapat rendben van: ő Amad Diallo" - mondta Gasperini a vasárnapi, Sassuolo elleni bajnokijukat megelőző sajtótájékoztatóján.

 

"Az egyértelmű, hogy a Manchester Unitedhez igazol, de ettől még néhány hónapot köztünk maradhatna."

 

"Nagyon kedvelem, még csak 18 éves. Szeretném, ha júniusig maradni tudna, de természetesen ez a klubján múlik."

 

Úgy tudni, hogy a Unitednél nincsen a tervek között Diallo visszakölcsönzése az Atalantahoz, amennyiben az Old Traffordra igazolása hivatalossá válik.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!