Friss információk Diallo átigazolásáról

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint már nagyon várja a közös munkát újonnan érkező szélsőjével, Amad Dialloval.


Az Atalanta fiataljának transzferét október elején, az átigazolási időszak utolsó napján jelentették be, a csapathoz pedig január folyamán fog csatlakozni, amennyiben átesik a szükséges orvosi vizsgálatokon és megkapja a munkavállalási engedélyt.

 

Az Aston Villa elleni, január 1-i 2-1-es győzelmet követően Ole újságíróknak arról beszélt, hogy nem lát semmilyen problémát, amely a közeljövőben megakadályozhatná a játékos érkezését.

 

Azt elismerte, hogy a 18 éves elefántcsontparti tehetségnek időre lesz szüksége, mire fel tudja venni a Premier League ritmusát és alkalmazkodik az angol játékstílushoz, de megérdemli a lehetőségét, hogy fejlődjön, amíg Manchesterben tartózkodik.

 

"Amad kapcsán már minden papírmunkával végeztünk, vagy éppen azok elfogadására várunk. Nem igazán látok semmilyen akadályt az átigazolása kapcsán" - kezdte Solskjaer újságíróknak.

 

"Remélhetőleg már nem telik el túlzottan sok idő addig, amíg velünk lesz."

 

"Nagyon izgatott vagyok a leigazolása kapcsán. Szerintem már több alkalommal is megmutatta, milyen minőséget képvisel."

 

 

"Természetesen meg kell tanulnia, hogy milyen Angliában játszani, mert ez egy más szint. De megfelelő időt és lehetőséget fogunk számára biztosítani ahhoz, hogy fejlődjön és kiteljesedhessen."

 

"Ezt leszámítva nem igazán gondolkodok sokat azon, hogy mit fogunk kezdeni bizonyos játékosokkal. Természetesen mindig hosszútávban gondolkodunk."

 

"Ez a legnagyobb dolog. Vannak célpontjaink, akikre hosszútávon szükségünk van a klubnál."

 

Diallo a bergamoi alakulat felnőtt csapatában eddig öt alkalommal szerepelt, 2019. októberi debütálásakor pedig gólt szerzett az Udinese ellen.

 

Gian Piero Gasperini együttesében az idei Bajnokok Ligája kiírásban is pályára lépett, amikor a cserepadról szállt be az FC Midtjylland ellen.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!