Vickery: Man Utd - Caicedo frigy születhet

A januári átigazolási ablak egyik biztos célpontja Moises Caicedo, aki akár napokon belül aláírhat a Vörös Ördögök együtteséhez.


A dél-amerikai futball szakértő, Tim Vickery a következőket mondta a Sky Sports News-nak:

 

"Biztos frigynek néz ki a Manchester United és Caicedo történet, ha pedig ez megtörténik, egy igazi Holyfieldet talált magának a csapat!"

 

"Csupán 19 éves. A dél-amerikai piaci folyamatokat elnézve nem csodálkoznék, ha hamarosan számos európai klub állna sorban a megszerzéséért amilyen gyorsan csak lehet. Ígéret alapján lehet ott vásárolni."

 

 

"Ez a srác, Moises Caicedo ráadásul jóval több, mint egy jövőbeli tehetség, ő már kész játékos. Ő az első 21. században született játékos, aki gólt tudott szerezni a dél-amerikai világbajnoki selejtezőkön."

 

"Nemrég vesztettük el Colin Bellt. Nem mondom, hogy a srác olyan jó, mint Bell, de Moises Caicedo képes hozzá felnőni. Remek játékos, aki úgy játszik, mintha a futball olyan egyszerű lenne. Igazi box-to-box középpályás."

 

"Egy éve azt mondta, hogy a Chelsea-nél szereplő [N'Golo] Kanté a példaképe, de ő már így is jobb, mint Kanté. Sokkal többet tud nyújtani a kapu előtt."

 

"Olyasfajta box-to-box játékos, ami Angliában tradicionális. Erős, gyors, intelligens, és laza. Tényleg egy csiszolatlan gyémántnak néz ki."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!