Az 1992-es évfolyam ismét összeáll

Az 1992-es, kiváló évfolyam néhány tagja ismét együtt játszik majd május 24-én Gary Neville búcsúztatásán.


Phil Neville és Nicky Butt mindenképp ott lesz a Juventus elleni összecsapáson, melyet az Old Traffordon rendeznek Gary Neville tiszteletére május 24-én, magyar idõ szerint 20:30-as kezdéssel.

David Beckham is meghívót kapott a mérkõzésre, ám az õ szereplése még kérdéses, míg Paul Scholes és Ryan Giggs mindenképp játszani fog a találkozón.

"Nem kértem többet, csupán hogy a barátaim még egyszer, utoljára összejöjjenek egy meccsre ha lehetséges, ezzel még különlegesebbé téve az estét számomra és remélem a szurkolók élvezni fogják, hogy ismét láthatják õket" - mondta Gary."

"Különleges idõk voltak számunkra, fiatal srácok voltunk, akik beteljesítették legvadabb álmaikat és remélhetõleg elég tapasztalatunk lesz ismét a Juventus ellen."

 


"Nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérhetek az Old Traffordra és a testvéremet ünnepelhetjük egy csodás estével" - mondta az Everton csapatkapitány, Gary testvére, Phil Neville. "Nagyon várom, hogy még egyszer, együtt játszhassak a bátyámmal és barátaimmal. Érzelmekkel teli este lesz az egész család számára, de micsoda módja ez, hogy méltón búcsúzzunk Gary fantasztikus pályafutásától!"

Az egykori United középpálya motorja, Nicky Butt is nagyon várja, hogy ismét a Vörös Ördögök szurkolói elé vonulhat ki.

"Amikor Gary megkért, hogy játszak a meccsén, rögtön igent mondtam, különösen amikor megtudtam, hogy a '92-es évfolyam tagjai is ott lesznek" - mondta Butt lelkesen.

"Mindannyiunk számára különleges idõk voltak azok, akkor nõttünk fel és csak most visszatekintve látható is igazán, micsoda bámulatos történet is ez. Biztos vagyok abban, a szurkolók nagyszerû fogadtatásban részesítik õt is, ahogy minket majd úgy, ami a világot jelenti Gary számára."
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!