Harry folytatná a jó sorozatot

Harry Maguire azt mondta, ő és csapattársai élvezik a lehetőségét annak, hogy tovább folytassák remek sorozatukat.


A United jelenleg három ponttal vezeti a tabellát épp a mai ellenfél Liverpool előtt. A csapatkapitány szerint a manchesteri öltözőben igazi önbizalom és hit érzése lebeg most, ám nem a bajnoki trófeáért folyó harcra figyelnek, sokkal inkább arra, hogy ezt az érzést megtartsák újabb három ponttal.

 

"Hatalmas mérkőzés ez, ezért játszunk ebben a klubban" - nyilatkozta Maguire Mark Sullivannek. "A lehető legnagyobb találkozókon szeretnénk játszani ebben a klubban és ez egy nagy meccs, amin részt vehetünk és amit várunk."

 

"Óriási büszkeséggel lépsz ki a pályára, viselve a mezt ezeken az összecsapásokon, és igazi kiváltság, ha a kezdő 11 része lehetsz. A fő hangsúly nem önmagunkon van, vagy hogy a Liverpool ellen játszunk, hanem azon, hogy odamegyünk és megnyerjük a találkozót. Tudjuk, hogy nehéz, rekordjuk önmagáért beszél, de magabiztosan és lendülettel megyünk ebbe a meccsbe és nyerni akarunk."

 

"Nem azt nézzük, hogy élen legyünk" - folytatta. "Úgy tekintünk erre, mint egy rangadóra, nem kell, hogy 'hype'-olva legyen a mérkőzés, de önmagunk és a szurkolóink számára szeretnénk tartani a lendületet. Jó eredményeink vannak idegenben, ez igen fontos, hogy nagy hittel és magabiztosan menjünk oda és megpróbáljunk győzni."

 

 

Amikor játékosok statisztikáiról van szó, Maguire előkelő helyet foglal el és kiegyensúlyozottsága is hatalmas részt vett ki abból, hogy a csapat a tabella élén áll.

 

A csapatkapitány büszke pozitív számaira, de csak akkor, ha a csapatnak is jól megy, és üzenete van a drukkerek felé a vasárnapi mérkőzés előtt.

 

"Láttam a posztot, amit a klub a statisztikáimról készített, a statok nagyon szépek, ha nyered a meccseket" - mondta Harry. "A légi csaták nagy részét képezik a játékomnak, akárcsak a labdaszerzés, labdák visszaszerzése. A levegőben való dominancia nagy része és erőssége a játékomnak és jó látni a statisztikákat. De mindig a csapatra figyelek."

 

"Nyilván nagy csalódás, hogy nem lehetnek szurkolók a stadionban, és nem csak az Anfielden. Nagyon kiábrándító, hogy nem voltak ott, hogy ünnepeljenek velünk, mikor gólt szereztünk és nyertünk. De érezzük a támogatásukat a tévén keresztül is, ezért azt üzenem nekik, maradjanak velünk, támogassanak minket és egy napon visszatérhetnek a stadionba és velünk ünnepelhetnek."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!