Shaw két kollégájának mond köszönetet

Luke Shaw úgy érzi, nagyszerű formája különösen két embernek köszönhető.


A bal bekk - aki a Liverpool elleni rangadó legjobbja lett - köszönetet akart mondani Ole Gunnar Solskjaernak, amiért hitt benne és Alex Tellesnek, aki szintén bal bekk poszton játszik és akivel versenghet a kezdőcsapat tagságért.

 

A megjegyzések teljesen jellemzőek voltak arra a csapatmunkára, melyen Solskjaer és stábja dolgozik az Old Traffordon.

 

"Nagyon jól érzem magam, különösen nagy elismerés jár ezért Olénak" - nyilatkozta Shaw az Anfielden Stewart Gardnernek. "Amiért hitt bennem és amiért szurkolt nekem."

 

"Alex-nek szintén, remek kapcsolatunk van és minden egyes edzésen hajt engem. Nagyon jól kijövünk egymással. Szuper, hogy ilyen versengés van, azért toljuk egymást, hogy a legjobbat hozzuk ki magunkból."

 

"Amikor ő játszik, azt akarom, hogy a legjobbját adja ki és ugyanez a helyzet fordítva is. Ez mindkettőnk számára pozitív módja annak, hogy egymást hajtsuk."

 

A védő szorosan fogta a Liverpool veszélyes játékosait, Mohamed Salah-t és Sadio Manét, de úgy érzi, az öltözőre messze nem volt jellemző a vidámság annak ellenére sem, hogy az eredmény nagyrészt pozitívnak mondható.

 

 

"Nem tudom, de ezért jössz ilyen klubhoz: hogy a legjobb játékosok ellen játszhass óriási meccseken. Mindig ilyen mérkőzéseket várok, mert tesztelni fognak. A legjobbak a posztjukon, mindketten. Nagyon veszélyesek, de azt gondolom, nem csak én, hanem mindannyian jól védekeztünk. Ezt kell folytatnunk."

 

"Visszatekintve azt kell mondjam, nem kezdtünk jól, ami által szenvedés várt ránk, így is lett" - folytatta Luke. "De a védekezéssel nem volt baj. Aztán a végéhez közeledve nekünk voltak jobb helyzeteink, két olyan helyzetünk is volt, melyek máskor biztosan gólok lettek volna. Oké, ilyen a foci, az egy pont jobb, mint a semmi. Különösen innen egy pont. Néhány hét múlva ez a pont nagyon jó pont lehet."

 

"Nem, őszintén szólva az öltöző nagyon csendes. Nem ez az, amit akartunk. A mérkőzés előtt győzni jöttünk ide, nem azért, hogy megpróbáljunk egy pontot szerezni; nyerni jöttünk. Az utóbbi idők eredményei okán tele voltunk önbizalommal, a vége felé nyomtunk, végül egy pont lett, ami jobb, mint a nulla."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!