Maguire csalódott a döntetlen miatt

Az angol úgy látta, a csapat játéka javult a meccs előre haladtával a Liverpool ellen.


A válogatott védő irányításával újabb kapott gól nélküli teljesítményen van túl a védelem.

 

Sajnos azonban a Vörös Ördögöknek nem sikerült bevenniük a hazaik hálóját, ezzel kapcsolatban pedig csalódottságát fejezte ki a bekk.

 

"Jobban kezdték a mérkőzést, mint mi, de a második félidőben meccsben voltunk" – kezdte Maguire.

 

"Nekünk volt a két legnagyobb gólszerzési lehetőségünk. Egy másik napon talán sikerült volna betalálni."

 

Az 5-ös elégedett azzal a mentalitással, amit az öltözőből kivonulva a második játékrészben mutatott az együttes, egy olyan csapattal szemben, amely 2017 áprilisa óta nem vesztett bajnokit az Anfielden.

 

"Óvatos játékot hozott a rangadó, de mindkét fél kiadott magából mindent" – magyarázta Harry.

 

"Az elején nem találtuk a ritmust. Magasan védekeztek, tudtuk, hogy labda nélkül is nagy nyomást képesek gyakorolni ránk."

 

"Átbeszéltük a szünetben, hogy miben kellene javulnunk, és mindenki úgy érezte, sokkal jobbak is lehetnénk. Utána javítottunk, meg is szerezhettük volna a vezetést, de a kapusuk remekül helytállt."

 

 

Solskjaer fiai a tabella élén maradtak, de a Leicester és a Manchester City győzelmével szoros csata alakul az első négy között.

 

"Néhányan így fogják látni, de mi győzni akartunk" – válaszolt a bekk arra kérdésre, elégedett lehet-e a United az anfieldi pontosztozkodással.

 

"Az elszántságunk szemmel látható volt a szünetet követően, hajtottunk a siker érdekében. Biztos vagyok benne, hogy senki sem örömmel vonult le a pályáról. Viszont egy rendkívül erős ellenfél ellen szereztünk pontot. Megyünk tovább, hogy a következő körben a számunkra megfelelő eredményt érjük el."

 

Habár az összecsapás nem vonul be a klasszikusok közé, a kapitány szerint a United jó irányba tett lépéseket. Idegenben továbbra is veretlen a gárda, 9 fellépésen 7 győzelem és 2 döntetlen a mérleg.

 

"Úgy gondolom, érzékelhető a javulás a tavalyi és a mostani meccs között" – mondta a középső védő.

 

"Az előző szezonban nagyon szoros volt, de akkor nem jártunk szerencsével. Most megvolt bennünk az intenzitás, amellyel megpróbáltuk megnyerni a rangadót. Ez megmutatja, hogyan állunk most. De nem vagyunk elragadtatva magunktól, fokozatosan építkeznünk kell, ez nem kétséges. Folytatjuk a kemény munkát az edzéseken, hogy legközelebb megszerezzük a 3 pontot."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!