Csapathírek a Southampton meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy teljes értékű kerettel készülhet a kedd esti, Southampton elleni hazai Premier League mérkőzésre.


Voltak kételyek Scott McTominay e heti bevethetőségét illetően, miután a középpályásnak idő előtt, már az első félidőben el kellett hagynia a pályát gyomorgörcsei miatt az Arsenal ellen 0-0-ra végződött bajnoki rangadón, azonban a norvég szakember most arról számolt be, hogy a csapat 39-ese rendben van és játékra készen áll Ralph Hasenhuttl legénységének fogadásakor.

 

A Szentek, akik a Liverpool január eleji legyőzése óta sorozatban háromszor is vereséget szenvedtek a bajnokságban, egy eléggé sérülésektől tépázott kerettel érkezhetnek az Old Traffordra, ugyanis várhatóan nem kevesebb, mint a felnőtt csapat 9 játékosát lesznek kénytelenek nélkülözni.

 

Mindazonáltal a Unitednek abban a kegyben van része, hogy fitt és egészséges kerettel várhatják az összecsapást - Victor Lindelöf az Arsenal ellen visszatért a kezdőcsapatba, míg Eric Bailly pedig újra ott lehetett a kispadon - Solskjaer elmondása szerint pedig most számára az első számú szempont, hogy mindenkit frissen tartson és rotáljon.

 

"Nos, a harci sérüléseket és a gyors egymást követő mérkőzésekből fakadó fáradtságot leszámítva mindenki egészséges és bevethető" - kezdte Ole újságíróknak hivatalos mérkőzés előtti sajtótájékoztatója keretében.

 

"Egyáltalán nincsenek sérüléseink. Csak az energia szinteken és azon fog múlni a csapat összetétele, hogy miként érzik magukat holnap. Egyáltalán nem kell új problémákkal megküzdenünk."

 

 

A Manchester United egyetlen jelenleg sérüléssel bajlódó játékosa Phil Jones, aki nyári operációját követően ebben a szezonban még egyetlen mérkőzésen se állhatott csapata rendelkezésére.

 

Mindazonáltal Ole Gunnar Solskjaer szerint az angol válogatott bekkre újra számíthat és számítani is fog, amint befejezte rehabilitációját.

 

"Phil jelenleg egy sérülésből lábadozik, térdműtéten esett át és keményen dolgozik, hogy újra bevethető legyen. Szóval nevezni fogjuk a Premier League-be" - tette hozzá.

 

"Remélhetőleg inkább előbb, mint utóbb újra megfelelő erőnléti állapotba kerülhet és képes lesz játszani."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Southampton

Premier League 22. forduló, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!