Scholes és Hargreaves reakciója Amad debütálására

Amad a találkozó végén debütálhatott a Manchester United színeiben, az Európa-liga legjobb 32 csapata közötti kieséses szakaszában a Real Sociedad ellen kényelmesen megnyert meccsen csütörtök este.


Paul Scholes hiszi, hogy Amadnak időre van szüksége, hogy letegye névjegyét a Unitednél, miután a tinédzser bemutatkozhatott a Sociedad ellen.

 

A 18 éves játékos a 83. percben váltotta Mason Greenwoodot, ezzel igen rövid játékidőt kapva a kényelmesen megnyert 4-0-s mérkőzésen a Real Sociedad ellen az Európa-liga kieséses szakaszában, Torinóban.

 

Bruno Fernandes két gólt szerzett, majd még két gólon osztozott Marcus Rashford és Daniel James, ezzel gyakorlatilag biztosítva a továbbjutást a legjobb 16 közé.

 

Ole Gunnar Solskjaer csapata remek ellentámadásainak köszönhetően, a szurkolók nagy örömére Amad is bemutatkozhatott - bár csak rövid időre - a klub színeiben.

 

"Nem láthattunk sokat a játékából ma este, igaz?" - kérdezte Scholes, miután Amad bemutatkozott.

 

"Tehetséges játékosnak tűnik, figyeltem az U23-as csapatban a múlt héten, amikor lőtt egy gólt és elő is készített párat."

 

 

"Ő egy igazán nagy tehetség, remek, bal lábas játékos. Gyors? Nem vagyok benne biztos, nem láttam sokat belőle. Azt hiszem kreatív játékos, még mindig fiatal a 18 évével, de ha kap elég időt, remélhetőleg jól járhatunk vele."

 

Scholes, a BT Sport munkatársa és korábbi csapattársa, Owen Hargreaves szerint a játékos ára miatt sokat vár majd el tőle a klub.

 

Arra a kérdésre, hogy potenciális alternatívája lehet Jadon Sancho pótlására - akit a United tavaly akart leigazolni - Hargreaves a következőket mondta:

"Úgy hiszem, hogyha leigazolsz egy játékost a piaci értékéért, azt akarod, hogy meglegyen a hatása."

 

"Nyilvánvalóan hisznek benne és ez az, amiért a padon kezdett és be is állhatott ma este. Martial és Rashford hoznak egy szintet, ami tőlük elvárható, de az értük kiadott pénzért azt akarják, hogy beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket."

 

"Jadon Sancho karriere már megalapozott, de Diallo még nemrég kezdett. Remélhetőleg ő is különleges játékos lesz a jövőben."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!