Ole megerősítette De Gea visszatérését

Ole Gunnar Solskjaer megerősítette, hogy David de Gea visszatért Manchesterbe és házi karanténban van jelenleg, miután az elmúlt napokat Spanyolországban töltötte első gyermeke megszületése miatt.


A United 1-ese és párja, Edurne március 4-én üdvözölhették először a világon a kis Yanay-t, a szurkolók támogató üzeneteit megköszönve a közösségi médiában pedig azt írták, "egy új Vörös Ördög érkezett a családba".

 

A Spanyolországba való hazatérése eredményeként De Gea kihagyta a Manchester City ellen 2-0-ra megnyert bajnoki derbit és a tegnapi, AC Milan elleni 1-1-re végződött Európa-liga nyolcaddöntő odavágóját is.

 

David hiányában a 24. születésnapját ma ünneplő Dean Henderson állt mindkét alkalommal a manchesteriek kapujában, minden sorozatot figyelembe véve már 16. mérkőzését teljesítve ezzel a szezonban.

 

A vasárnapi, West Ham United elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatóján Ole Gunnar Solskjaer újságírói kérdésre válaszolva friss információkkal szolgált De Gea holléte felől.

 

 

"David visszatért Manchesterbe" - árulta el a norvég menedzser.

 

"Szóval önkéntes karanténban van jelenleg. Az ő bevethetősége bizonytalan vasárnapra, mert abban sem vagyok biztos, hogy hétfő vagy kedd volt az a nap, amikor visszatért Manchesterbe."

 

Amikor arról kérdezték, hogy De Gea együtt edzhet-e a csapattal és azt követően kell-e házi karanténban lennie, Solskjaer elmondta, hogy kapusának az Aon Training Complextől távol kell töltenie a karantén idejét.

 

"Nem, szerintem otthon kell maradnia" - tette hozzá.

 

"Szerintem egyáltalán nem edzhet velünk. Az teljesen más, ha valaki tétmérkőzésre utazik külföldre, így azóta nem edzett velünk mióta visszatért."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!