Hosszabbításról tárgyal a klub Bailly-val

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer beszámolója szerint a klub tárgyalásban áll Eric Bailly képviselőivel a játékos szerződésének meghosszabbítása kapcsán.


Az elefántcsontparti bekk 2016 nyarán a Villarrealtól igazolt az Old Traffordra, 2020 januárjában pedig a 2021/22-es szezon végéig került meghosszabbításra szerződése.

 

A tehetséges és a klub berkeiben igen népszerű Bailly remekül teljesít ebben a szezonban és úgy tűnik, hogy a Unitedes karrierét eddig nagyban akadályozó, rendre kiújuló sérüléseit is sikerült maga mögött hagynia.

 

Eric a csütörtök esti, AC Milan elleni Európa-liga találkozón 100. tétmérkőzésén viselhette a Vörös Ördögök mezét. Ezzel ő lett a klub történetének 218. játékosa, aki eljutott a 100 mérkőzéses centenáriumig, megelőzve a pályára lépések ranglistáján 99 mérkőzéssel álló Carlos Tevezt.

 

 

A vasárnapi, West Ham United elleni bajnoki mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján Solskjaert Bailly jövőjéről és arról kérdezték, hogy folynak-e már a tárgyalások szerződése meghosszabbításáról.

 

"Igen, tárgyalásban állunk Erickkel és a képviselőivel" - erősítette meg Ole.

 

"Hosszabb ideje egészséges és a láthatjuk a teljesítményeit is, szóval nagyon elégedett vagyok vele. Az ő játékstílusa néha azt eredményezi, hogy több mérkőzést kénytelen kihagyni, mert a 100 mérkőzés nem tűnik túl soknak azt figyelembe véve, hogy mióta van a klubnál. Egyre erősebbé és robosztusabbá válik, szóval igen, ő is olyan, akivel tárgyalunk a folytatásról."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!