De Gea visszatérhet a West Ham ellen?

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint a West Ham elleni mérkőzés előtt 5 órával fogja csak tudni összeállítani a United védelmét.


A Vörös Ördögök magyar idő szerint vasárnap este 20:15-kor fogadják a West Ham csapatát az Old Traffordon az angol bajnokság 28. fordulójában, azonban a sérülések és a COVID szabályok miatt a végeleges kezdőcsapat csak a mérkőzést megelőző néhány órában fog tudni összeállni.

 

A menedzsert pénteken érhették utol a szurkolók kérdéseikkel és a nagy beszélgetés közepette elárulta, hogy milyen problémák miatt nehéz most összeállítani a megfelelő kezdőcsapatot, amibe beletartozik Anthony Martial sérülése is, amit a francia támadó az AC Milan elleni Európa-liga mérkőzésen szedett össze.

 

Arra a kérdésre, hogy számíthat-e valamelyik sérült visszatérésére a vasárnapi bajnokin, a főnök azt felelte, hogy: "Nos, még mindig időt kell nekik adnunk. Anthonyról, Marcusról és Edinsonról még nem tudok pontosabbat, Paul és Donny biztos, hogy nem lesznek velünk."

 

Solskjaer ezután kifejtette, hogy Eric Bailly és Victor Lindelöf esetében is van némi bizonytalanság a David Moyes csapata elleni találkozó kapcsán.

 

"Eric az olaszok ellenin találkozó vége felé érzett fájdalmat, de elvileg rendben van. Victor pedig még mindig a hátával bajlódik, bár ott volt ő is velünk. Úgy gondolom, hogy nagyjából ugyanarra a csapatra számíthatok, mint hét közben."

 

 

Egy plusz lehetőség lehet De Gea visszatérése, aki nemrég tért vissza Spanyolországból, miután haza utazott első gyermeke születésére. Kislánya, Yanay március 4-én látta meg a napvilágot. A spanyol kapus hét elején visszatért Angliába és karanténba vonult a karantén szabályoknak megfelelően. Solskjaer utalt arra, hogy az első számú hálóőr elszigetelődése pont a találkozó előtt érhet majd véget, ami alapján David akár már pályára is léphet ismét.

 

"David valószínűleg egy vasárnap délutáni teszttel szabadulhat majd a karanténból, de valószínűleg nem lesz még ott a mérkőzésen."

 

Ole reméli, hogy jövő hét csütörtökön már több, jelenleg sérült játékosára is számíthat az AC Milan elleni visszavágón, az Old Traffordon elért 1-1-es döntetlent követően.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!