Ole Dalot jövőjéről

Ole Gunnar Solskjaer elégedett Diogo Dalot AC Milannál bemutatott fejlődésével és már várja, hogy a jövőben valamikor újra hazai játékosként köszönthesse az Old Traffordon.


A szélső védő végig a pályán volt a Milan múlt csütörtöki, 1-1-re végződött Manchester United elleni Európa-liga nyolcaddöntő odavágóján, a két csapat holnapi, a San Siroban rendezendő újbóli összecsapásán pedig ismét érdekelt lehet.

 

A visszavágót megelőző sajtótájékoztatón Solskjaert arról kérdezték újságírók, hogy miként látja Dalot manchesteri karrierének alakulását. Visszatér a klubhoz, végleg eladják, netán újra kölcsönbe kerül?

 

A norvég menedzser válaszában igyekezett kihangsúlyozni, mennyire örül Dalot milánói fejlődésének és már várja, hogy a 21 éves játékost újra viszont láthassa a klubnál.

 

"A terv, vagy a legfontosabb dolog Diogo számára ebben a szezonban mindvégig az volt, hogy egészséges legyen" - kezdte Solskjaer.

 

"Az itt töltött ideje során egyáltalán nem tudott hosszabb időszakokra bevethető maradni, balszerencséje volt a sérülésekkel."

 

"Idén az egész szezonban egészséges; a csapata rendelkezésére fog állni most is. Egy nagy múltú, hatalmas klubnál, óriási elvárások mellett játszik, szóval ez egy jól sikerült év a számára. Természetesen nagyon elégedett vagyok az ebben a szezonban bemutatott fejlődésével és mivel ő a mi játékosunk, ezért várni fogjuk vissza közénk."

 

 

Dalot jelenleg 2023 nyaráig érvényes szerződéssel rendelkezik a Vörös Ördögökkel, akik opcionálisan további egy évvel meghosszabbíthatják azt.

 

2018-as megérkezése óta a felnőtt csapatban 35 alkalommal léphetett pályára.

 

Még a Rossoneri elleni első összecsapást megelőzően Ole elismerően beszélt a portugál jobboldali védőről, megemlítve a nemrég, a Hellas Verona ellen szerzett találatát.

 

"Diogo nagyon jól teljesít, remek gólt szerzett a hétvégén és nagyon élvezi a milánói időszakát."

 

"Mi nagyon örülünk Diogonak - azzal, hogy ott játszik, rengeteg értékes tapasztalatot gyűjt arról, hogy milyen egy nagy, ikonikus klubnál hétről-hétre a lehető legmagasabb szinten teljesíteni."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

AC Milan - Manchester United

Európa-liga nyolcaddöntő 2. mérkőzés, ÉLŐ

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!