Csapathírek a Granada meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer friss hírekkel szolgált csapata kapcsán a Granada elleni Európa-liga összecsapást megelőzően.


A Vörös Ördögök azzal a tudattal utazhatnak a csütörtök esti, negyeddöntő első mérkőzésre Spanyolországba, hogy Marcus Rashford is a segítségükre lehet.

 

Az angol válogatott támadót még a Brighton & Hove Albion ellen 2-1-re megnyert bajnokin kellett lecserélni, amelyen ő szerezte csapata egyenlítő találatát, de most megfelelő állapotban van már ahhoz, hogy elutazhasson társaival együtt.

 

"Nem tudom részletezni most a csapatom összeállítását" - kezdte Ole.

 

"Ezt nem fogjuk most megtenni. Marcus velünk utazik, arról pedig majd holnap kell döntést hoznunk, hogy a kispadon ül-e majd, vagy a kezdőcsapatban kap helyet. Nem hiszem, hogy végig fogja játszani a 90 percet."

 

"Marcus nagyjából rendben van. Ma reggel edzett. Ahogyan említettem, megfelelő állapotban van ahhoz, hogy számíthassak rá, akár kezdőként, akár csereként. Juan [Mata] újra edzésbe állt, ahogyan Alex [Telles] is, szóval egyértelműen erősebbnek tűnik a helyzetünk. A Brighton elleni mérkőzésen nem dőlt ki senki közülünk."

 

Eric Bailly továbbra sincs számításba vehető állapotban pozitív koronavírus tesztje okán, amely kapcsán a norvég menedzser így nyilatkozott a médiának:

"Negatív tesztet kell produkálnia, mielőtt visszatérhetne közénk. Sajnos ez időbe fog telni. Jelen pillanatban ilyen világban élünk és meg kell tennünk a szükséges óvintézkedéseket. Remélhetőleg Eric továbbra is jól érzi magát. Amikor legutóbb beszéltem vele, akkor minden rendben volt."

 

 

Természetesen szóba került a kapus kérdés is, azaz, hogy David de Gea vagy Dean Henderson kezd majd a csapat kapujában, amely kapcsán Solskjaer így folytatta:

"A kapusokkal ugyanaz a helyzet, mint eddig. Két nagyszerű kapussal rendelkezem."

 

Ole-t arról is kérdezték, hogy Amad esetleg a kezdőcsapatban kaphat-e majd lehetőséget, amelyre így felelt:

"Természetesen ehhez egyre közelebb áll már. Kezdi megszokni a csapat szintjét. Jól teljesített, amikor 45 percig a pályán volt a Milan ellen és hamarosan azt is látni fogjuk, hogy elkezd kezdőként is játszani. Ez lehet, hogy már holnaptól kezdve történik, de az is lehet, hogy egy másik mérkőzéstől."

 

"Mi minden egyes mérkőzésre úgy állítjuk össze a csapatot, hogy az képes legyen nyerni. Ez a holnapi mérkőzés azonban csak a párharc felét jelenti majd. Nagy mérkőzések várnak ránk, ezért ez mindig egy nagy talány. Ki tud 90 percig játszani? Ki tud sorozatban négy-öt meccsen a pályán lenni? Kinek van szüksége pihenésre? Mi mindig a mérkőzés napjának reggelén szoktuk megvizsgálni, hogy ki hogyan érzi magát."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Granada CF - Manchester United

Európa-liga negyeddöntő, első mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!