Fred: Remélem nem lép pályára ellenünk

A Manchester United középpályása, Fred azzal viccelődött, hogy reméli a Leeds United támadózsenije, Raphinha nem lesz elég fitt ahhoz, hogy a vasárnapi, ellenük vívott mérkőzésen pályára léphessen.


A 24 éves támadó jelenleg sérüléssel bajlódik, ami Marcelo Bielsa embereinek nem túl jó hír, így kétséges, hogy számíthatnak-e legjobb emberükre az igen fontos mérkőzésen, melyet 18 éve nem vívtak az Elland Roadon a Premier League-ben. Legutóbbi információk szerint még nem edzett a csapattal, de lelkes azt illetően, hogy a fontos találkozóra visszatér.

 

Egy héttel korábban a csapattárs, Bruno Fernandes nyilatkozta, hogy ismét meg akar mérkőzni vele és le szeretné győzni a brazilt, aki jó barátja lett a Sportingban eltöltött közös éveik alatt.

 

Fred elismeri a képességeit annak a játékosnak, aki felkeltette mindenki figyelmét, mióta a Rennes-ből Angliába igazolt és hiszi, hogy nagyobb esélyük van a győzelemre, ha Raphinha nem játszik.

 

"Bruno, mióta megérkezett hozzánk folyamatosan Raphinháról áradozik. A Sportingban együtt játszottak" - mondta Fred.

 

"Nagyon jó játékos, jó szezont fut és sok más klub figyelmét felkeltette. Korábban találkoztam már vele, egy nagyszerű játékos, de remélem nem fog pályára lépni ellenünk!" [Nevetett]

 

"Gyors felépülést kívánok neki és további sok sikert a karriere során. Egy kiemelkedő sztárjátékosa a Leeds-nek, jobb nekünk, ha nem lép pályára."

 

 

"Ha játszana, jobban oda kellene figyelnünk rá, óvatosabbnak kellene lennünk, és a csapatjátékunkat amennyire lehet tökéletesíteni. Meg kell próbálnunk nullára csökkenteni annak az esélyét, hogy irányítása alá vonja a játékot."

 

A United jelenleg 23 mérkőzés óta veretlen idegenbeli mérkőzéseiken, ami a második leghosszabb ilyen sorozat az angol futball történelme során.

 

A Tottenham elleni 3-1-es idegenbeli siker azt jelentette, hogy utolérte a csapat a 2001-02-es Arsenal teljesítményét és egy lépéssel közelebb érhetne Arsene Wenger hihetetlen 2003-04-es teljesítményéhez, amikor is 27 idegenbeli veretlenség jött össze az Ágyúsoknak - feltéve, ha nem kap ki a United vasárnap.

 

"Természetesen figyeljük a számokat, amik manapság igen fontosak a futball világában" - folytatta a brazil középpályás, mikor arról kérdezték, hogy csapata tisztában van-e ezzel a lehetőséggel.

 

"A legjobbunkat próbáljuk hozni a meccseink során, mindig megtesszük, amit lehet, mérkőzésről mérkőzésre."

 

"Nagyszerű menetelés van mögöttünk, ami az idegenbeli statisztikáinkat illeti. Sorra nyerjük a meccseinket, ez egy nagyszerű hajrá. Remélem, tudjuk tartani ezt az idegenbeli győzelmi sorozatot a szezon végéig."

 

"Azt is remélem, hogy tudunk javítani a hazai mutatónkon is, bár már javítottunk rajta, mióta elkezdődött a szezon. Úgy hiszem képesek leszünk folytatni ezt az iramot és megfelelően sikerül majd befejeznünk a szezont."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!