Csapathírek a Roma meccs előtt

A Manchester United menedzsere, Ole Gunnar Solskjaer beszámolt kerete állapotáról a csütörtöki, AS Roma elleni Európa-liga elődöntő első mérkőzést megelőzően.


Az olaszoknak magyar idő szerint este 9 órától lesz jelenésük az Old Traffordon a párharc első felvonásán, amely során a tét a lengyelországi döntőben való részvétel lesz.

 

A hétvégi, Leeds United elleni ütközetet követően jó hír, hogy a csapatnak nem kell újabb sérülteket nélkülöznie.

 

"Rengeteg mérkőzésünk van!" - kezdte Ole hivatalos sajtótájékoztatóját megelőzően a klubmédiának nyilatkozva.

 

"Ők mind fittek és rendelkezésre állnak, nem veszítettünk el senkit a legutóbbi mérkőzésen, amely jó hír. Természetesen a Leeds ellen egy kemény küzdelmet hozó mérkőzést játszottunk, amely nagyon magas intenzitással is párosult. Készen állunk és megfelelően felkészültünk a szezon hátralévő részére."

 

 

Eric Bailly és Marcus Rashford is számításba vehetőek lesznek, amely utóbbi esetében csökkentheti a lábsérülése miatt vele kapcsolatos aggodalmakat.

 

"Mindketten bevethetőek lesznek" - magyarázta a menedzser.

 

"Ez jó."

 

"Óvatosan kellett bánnunk Marcusszal már egy ideje. Azt gondolom, hogy mostanra a legrosszabb részén már túl van. Holnap bevetésre készen fog állni, elégedett a fejleményekkel."

 

Anthony Martial és Phil Jones továbbra sincsenek játékra alkalmas állapotban sérüléseiknek köszönhetően, míg a csapat kapujában döntést kell majd hozni arról, hogy Dean Henderson vagy David de Gea védjen, miután mindkét portás remek formának örvend az utóbbi időben.

 

"Reményeink szerint sikerül kapott gól nélkül lehoznunk a mérkőzést és majd építhetünk erre a visszavágón" - folytatta Ole.

 

"Valószínűleg én vagyok a világ futball legszerencsésebb menedzsere - mindkét kapusom több mint 20 mérkőzésen védett idén, nagyszerű a kapott gól nélküli mérlegünk, emellett pedig Dean és David is szeretné magasba emelni a győzteseknek járó trófeát. Bárkivel is álljunk ki, élvezni fogja a csapattársak támogatását."

 

Luke Shaw a hivatalos sajtótájékoztatón elárulta, azt követően, hogy sérülés miatt kihagyni kényszerült a 2017-es, Ajax elleni győztes finálét, holnap, ahogy várható is volt, kezdeni fog a Farkasok ellen.

 

"Boldog voltam, de az érzés nem ugyanolyan, mint amikor rajtam van a mez is" - tette hozzá.

 

"Örültem a csapat és a csapattársaim sikerének. Szerencsére holnap azonban játszani fogok."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - AS Roma

Európa-liga elődöntő, 1. mérkőzés

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!