Ole: Az ilyen esték maradásra bírhatják Cavanit

Ole Gunnar Solskjaer elmondása szerint azon dolgozik, hogy Cavani maradjon a következő szezonra is a Unitednél és elmondása szerint az olyan mérkőzések, mint például az AS Roma elleni is volt, meggyőzhetik az uruguayi támadót arról, hogy ne a távozás mellett döntsön.


Cavani csütörtök este két gólt szerzett, két gólpasszt adott és kiharcolt egy büntetőt is az Álmok Színházában az AS Roma elleni Európa-liga elődöntőjének első mérkőzésén, melyet a Vörös Ördögök végül 2-1-es hátrányból felállva 6-2-re megnyertek.

 

Mivel a csatár jövője még nem dőlt el és továbbra is dél-amerikai távozásáról beszélnek sokan, a United norvég menedzsere elmondta, hogy számára nem kétséges, hogy Cavanit a következő szezonban is a csapatában szeretné látni és nagyon örülne, ha élne a lehetőségével annak, hogy további egy évet az Old Traffordon töltsön.

 

"Nagyon örülök a teljesítményének. Látszik rajta a különbség már akkor is, amikor edzésen van. Bepótolja a kiesett időt rendesen" - mondta Ole. "Ő nem csupán egy szimpla gólvadász, vagy gólszerző. Tapasztalt, régóta játszik és árad belőle a nyugalom. Tegnap számos alkalommal megmutatta, mennyire tapasztalt. Mi pedig azt akarjuk, hogy a tapasztalatát kamatoztatni tudja és ő meg is tette."

 

"Sokáig volt sérült és nem tudott játszani, mielőtt idejött. Keményen dolgozott, hogy megmutassa, mire képes. Tisztában van azzal is, hogy nagyon örülnék, ha még egy évet maradna velünk."

 

 

"Teljesen megértem azt, hogy mennyire nehéz neki. Elmondtam neki azt is, hogy az Old Trafford mennyivel másabb hely, amikor a szurkolók is itt vannak. Tudnia kell, hogy Manchester nagyszerű hely számára is. Mindent megteszek, hogy maradjon. Remélhetőleg az ilyen esték segítenek abban, hogy elhatározza, itt a helye velünk még egy évig legalább."

 

"Nem kell ráerőszakolnunk semmit. Az egésznek csupán annyi a kulcsa, hogy nap, mint nap hogy érzi magát nálunk. Éreznie kell, hogy mennyire szeretik itt és ebben a szurkolók is segíthetnek majd, mert lesz lehetősége még előttük játszani. A mi szurkolóink a legjobbak és egy csatárnak nincs nagyobb élmény a földön annál, hogy velük együtt ünnepelhet."


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!