Csapathírek a Brentford meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss információkkal szolgált a hétfő esti, Brentford elleni bajnoki mérkőzésre rendelkezésére álló kerettel kapcsolatban.


A Vörös Ördögök az Old Traffordon fogadják majd a Méheket hétfőn este, nem sokkal azt követően, hogy csütörtökön 1-1-es döntetlent értek el a Chelsea ellen, szintén hazai környezetben.

 

A fővárosiak elleni találkozót követően tartotta meg Rangnick a Brentford elleni mérkőzést megelőző hivatalos sajtótájékoztatóját, amelyen számos olyan játékosról ejtett szót, akikre aznap nem számíthatott az Álmok Színházában.

 

Jadon Sancho betegség miatt hiányzott, míg Harry Maguire, Luke Shaw, Fred, Paul Pogba és Edinson Cavani sérülések miatt nem volt bevethető.

 

Aaron Wan-Bissaka se tudott bekerülni a meccsnapi keretbe, miután már korábban is kérdéses volt a játéka és Jesse Lingard sem volt ott társaival a Kékek elleni csata során.

 

A sok kimaradó ellenére Rangnick azonban hiszi, hogy hétfőn este már több visszatérő játékossal is újra számolhat.

 

 

"Jelen pillanatban még nem tudom, de abban reménykedek, hogy Fred már játékra alkalmas állapotban lesz a Brentford meccsre. Ma este még túl korai volt számára, hogy pályára lépjen" - kezdte a német szakember Fred kapcsán, aki a csapat legutóbbi négy meccsét kénytelen volt kihagyni az Everton ellen elszenvedett csípő sérülése okán.

 

"Előfordulhat, hogy mandulagyulladása miatt Jadon Sanchora a szezon hátralévő részében már nem számíthatunk, így nagy valószínűséggel a Brentford ellen nem lesz hadra fogható."

 

"Edinson Cavani elméletileg holnap [pénteken] állhat edzésbe, de ismételten az a kérdés, hogy hosszú időt, négy-öt hétnyi kihagyást követően ő az a játékos-e, aki képes lehet a Brentford ellen pályára lépni? Valószínűleg a kezdőben nem lesz ott, de a kispadra leülhet."

 

"Ezt leszámítva, várnunk kell és meglátjuk mi lesz. Az egyik kérdőjeles játékos Harry Maguire [aki szintén kihagyta a Chelsea meccset] és Jesse Lingard, aki személyes, családi okokból nem állt rendelkezésre a mai napon. Reményeim szerint néhányan a felsoroltak közül ott lehetnek majd hétfő este a keretben."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!