Csapathírek a Leicester meccs előtt

A Manchester United ideiglenes menedzsere, Ralf Rangnick friss információkkal szolgált a Leicester City elleni szombat koraesti bajnoki mérkőzést megelőzően.


Az Old Traffordon rendezendő összecsapással két és fél héttel a legutolsó, Atletico Madrid elleni Bajnokok Ligája összecsapásukat követően léphetnek pályára újra a Vörös Ördögök. 

 

Több játékos ez idő alatt válogatott kötelezettségének tett eleget, de azóta már visszatértek Carringtonba, hogy felkészülenek a bajnokságban 10. helyezett Rókák fogadására.

 

A Carringtonban tartott hivatalos sajtótájékoztatóján nyilatkozva Rangnick elmondta, Edinson Cavani továbbra sem lesz bevethető a következő néhány hétben. Az uruguayi csatár a hírek szerint vádlisérülést szenvedett és le kellett cserélni a Chile elleni világbajnoki selejtező mérkőzésen.

 

 

Egy másik, a klubmédiának adott interjú során Ralf így válaszolt egy válogatott játékosaival kapcsolatos kérdésre:

"Igen, ők mind fittnek és egészségesnek tűnnek. Az egyetlen játékos, aki sajnos megint sérült, az nem más, mint Edinson Cavani. A második válogatott meccsén 25 perc után le kellett cserélni vádli problémák miatt."

 

"Az orvos szerint néhány hetet, akár négyet-ötit is ki kell majd emiatt hagynia. Szóval most kivárunk és meglátjuk. Természetesen nagyon rossz hír, hogy egy újabb csatárunkra nem számíthatunk. Ezt leszámítva a többiek rendben vannak."

 

A szintén hosszú utat megtevő brazil párosára, Fredre és Alex Tellesre utalva Rangnick hozzátette:

"A mérkőzésüket követően azonnal visszarepültek Manchesterbe. Mára már túl kell lenniük a jet-lag problémáikon és bevethetőek lesznek."


Manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

TV műsor

Manchester United - Leicester City

Premier League, 31. forduló

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!