Gary szurkolói fõhadiszállásért küzd

A korábbi United csapatkapitány, Gary Neville elárulta, a tiszteletére rendezett mérkõzés bevételét arra szeretné fordítani, hogy a szurkolóknak egy új épületet építsenek az Old Trafford közelében.


Nev jövõképében szerepel egy épület, mely a Sir Matt Busby Way közvetlen közelében, a manchesteri hajó csatorna szomszédságában terülne el és meccsnapokon akár 1500 szurkolót is képes lenne befogadni.

"Mindig úgy gondoltam, ha valaha leszek olyan szerencsés, hogy meccset rendeznek a tiszteletemre, akkor valami különlegessel szeretnék szolgálni a szurkolóknak" - mondta Neville.

"Ez pedig egy olyan hely lenne, ahol a szurkolók találkozhatnak és megoszthatják egymással a Manchester United iránt érzett szeretetüket és szenvedélyüket. Egy hely, melyet a szurkolók sajátjuknak tudhatnának és ahol hasonló gondolkodású emberekkel találkozhatnának. Egy hely, ahol a futballról beszélgethetnének."

 


"A szurkolók egész karrierem során támogattak engem, ezzel pedig megmutathatnám az irántuk érzett nagyra becsülésemet a hosszú évek támogatásáért."

Neville remélyei szerint a 2013/14-es szezon kezdetével az épület is megnyithatja kapuit és bár ez egy teljesen magán kezdeményezés, a United támogatja egykori játékosát.

"Nagyon izgalmas projekt, a klub sok sikert kíván ehhez Garynek" - mondta Michael Bolingbroke, a United tisztviselõje.

"A helyszín remek rálátást biztosít a kedvenc stadionra, valamint az épület designja a terület látképét is emeli."

Gary két másik szurkolói projektet is támogat.

"A máltai Manchester United szurkolókért is szeretnék tenni valamit, mert nagyon közel állnak a szívemhez és lesz néhány tervük, melyet a következõ napokban jelentenek be" - tette hozzá Neville.
 


manutd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!