Cavani: Közel voltam ahhoz, hogy távozom

Edinson Cavani nemrég új, egy éves szerződést kötött a Manchester United csapatával, azután, hogy már közel volt a Boca Juniors együtteséhez való csatlakozáshoz.


Edinson Cavani nem vetette el annak a gondolatát, hogy a jövőben csatlakozzon a Boca Juniors csapatához és felfedte, hogy komolyan elgondolkodott a váltáson, mielőtt aláírta volna új szerződését a Manchester Unitednél.

 

A 34 éves támadó remekül teljesít, mióta ingyen a Vörös Ördögökhöz igazolt tavaly nyáron, de a helyzet az, hogy a közelmúltig, nagyon afelé hajlott, hogy a nyáron visszatér Dél-Amerikába, hogy közelebb lehessen a családjához.

 

Akárhogy is, miután egy fantasztikus szériát követően nyolc gólt szerzett hét találkozón, Cavani elfogadta a United plusz egy évre szóló ajánlatát, amelynek értelmében 2022 nyaráig marad az Old Traffordon.

 

Az uruguayi "2 de Punta" rádiónak adott interjúban Cavani elárulta, mennyire közel volt a Boca csapatához való eligazoláshoz.

 

"A lehetőség, hogy aláírjak hozzájuk valóban élt. Azonban tisztázzunk pár dolgot. Amit korábban mondtak és leírtak, félig igaz, félig nem. Ez néha így működik. Azonban a lehetőségem tényleg megvolt a váltásra" - kezdte nyilatkozatát.

 

"A Bocánál nyitva hagyták-e az ajtót? Én nem zártam be az biztos. A Boca csapatától kell érdeklődni, hogy nyitva hagyták-e az ajtót. De jelenleg a lényeg a Manchester United és én most a csapatra fókuszálok."

 

"Vannak pillanatok, amikor szükséged van a szeretteid közelségére, hogy visszatérhess a gyökereidhez. Nem telt el év, hogy ne gondoltam volna erre."

 

 

"Azonban a megfelelő döntéshez át kell gondolni a dolgokat. Az emberek hatással voltak rám, és a klub viszonyulása is hozzám és a családomhoz. A csapattársak is kérték, hogy maradjak, ahogy a menedzser is."

 

Amikor elfogadta új szerződését, Cavani felfedte döntésének okát: "A szezon végén fejlődni kezdtem a klub nagyszerű hatásának és szeretetének köszönhetően, és ez mindent megváltoztatott."

 

"Úgy érzem a csapattársaimmal mély kötelék alakult ki, és a vezetőséggel is természetesen, akik a színfalak mögött dolgoznak. Extra motivációt kapok tőlük minden nap és tudom, hogy együtt nagy dolgokat vihetünk véghez. A legelső pillanattól, mióta megérkeztem érzem a bizalmat a menedzser részéről is."

 

"Játékosként ez a hit tökéletes lehetőséget biztosít arra, hogy a legjobb formád hozd a pályán és ezt meg akarom nekik hálálni."

 

"Megérintett az, hogy mennyien támogattak és szerették volna, hogy maradjak, és én mindent el fogok követni annak érdekében, hogy örömet és boldogságot hozzak a játékommal a pályára."


MEN

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!