Shaw: Segíteni fogok az eltiltással fenyegetett szurkolónak

Luke Shaw felajánlotta, hogy segíteni fog annak a szurkolónak, akit 3 éves eltiltással akarnak büntetni azért, mert egy sálat dobott a védő irányába az Old Traffordon.


A Fulham elleni, 1-1-re végződő találkozón Shaun Logan, a Manchester United egyik szurkolója egy zöld-sárga sálat dobott a pályára a Glazer családdal szembeni tüntetés jeleként pont akkor, amikor Shaw szögletet ment elvégezni a keddi mérkőzés közben.

 

Ez volt az első meccs az Old Traffordon közönség előtt 14 hónap elteltével és a stadionban lévő 10000 szurkoló közül rengetegen viselték a zöld-sárga színű sálat, kifejezve ezzel a csapat tulajdonosaival szembeni véleményüket.

 

 

A sajtó értesülése szerint Logan, akire így eltiltás várhat, már megvásárolta jegyét a Villarreal elleni Európa-liga döntőjére is, hogy ott lehessen Gdanskban. A Sky Sports News megkereste az eset kapcsán a Manchester Unitedet véleményezésre.

 

A kedd esti találkozót követően Logan a Twitterén azt írta, hogy a sálát jó szándékkal dobta oda Luke-nak, semmi agresszió nem volt a dologban.

 

"Azt az információt kaptam, hogy a tettem miatt 3 éves eltiltás várhat rám. Már megvásároltam a jegyem Gdanskba, de úgy néz ki, hogy ez az utazás számomra most véget érhet."

 

 

"Ez egy békés gesztus volt, amit kifelejtettek a kontextusból" - mondta Luke Shaw, aki közvetlenül Logan posztjához azt kommentálta, hogy: "Teljesen megértem, hosszú idő után első meccs volt az Old Traffordon, az érzelmek pedig nagyon erősek."

 

"Tudom, hogy semmi agresszió nem volt velem szemben azzal, amit tettél. Megteszek minden tőlem telhetőt, hogy beszélni tudjak erről valakivel és segítek."


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!