Cavani: Büszkén viselem a United mezét

Edinson Cavani ígéretet tett arra, hogy minden mérkőzésen, amin pályára lép, az utolsó pillanatig küzdeni fog, mert minél több örömteli pillanatot akar átélni a szurkolókkal közösen.


Az uruguayi válogatott játékos nemrégiben hosszabbította meg szerződését a Manchester Uniteddel, amelynek értelmében újabb egy szezonra Vörös Ördög marad. Elmondása szerint pedig miután belekóstolt az Old Trafford hangulatába 10000 szurkoló jelenlétében, alig várja, hogy telt ház előtt léphessen pályára az Álmok Színházában.

 

Azoknak a szerencsés szurkolóknak, akik a sorsolás alapján ott lehettek a Fulham elleni bajnokin, volt szerencséjük együtt örülni a United rutinos csatárával, aki egy pazar góllal köszöntötte a visszatérők kis csoportját a stadionban. A londoniak ellen szerzett találata pedig megmutatta, hogy az uruguayi miért is tartozik még mindig a világ élmezőnyéhez.

 

A hosszabbítás aláírását követő interjújában Edi elmesélte, hogy teljes mértékben elkötelezett a United iránt és úgy érzi, hogy az Európa-liga döntőben is képes lesz a lehető legjobb teljesítményt kihozni magából és meglátása szerint van esély arra, hogy már az első szezonjának végén egy trófeát emelhessen a magasba.

 

 

"Úgy gondolom, hogy kiváló formában vagyok, nagyon jól érzem magam. Úgy érzem, hogy még mindig sok minden vár rám és tovább és még tovább akarok játszani. Fejlődni akarok még mindig és a legmagasabb szinten játszani."

 

"Őszintén szólva, mielőtt a Unitedhez igazoltam nem voltak rám jellemzőek a sérülések, hullámvölgyek. Párizsban is végig jól éreztem magam és azt gondolom, jól is teljesítettem. Utoljára a Bajnokok Ligájában szerepeltem náluk a Dortmund elleni összecsapáson. Volt utána egy kisebb problémám, bár azt hiszem a nehezebb része a dolgoknak az volt a megérkezésemet követően, hogy hozzá kellett szokni újra a kemény edzésekhez. Most viszont remekül érzem magam, tele vagyok vágyakkal és jól akarok teljesíteni. Szívesen edzem és még mindig arra törekszem a felkészülések során, hogy sokkal jobb legyek."

 

Cavani már 10 gólnál jár a Premier League-ben és összességében pedig 16 találatot jegyez első szezonjában. Arra a kérdésre, hogy van-e üzenete a szurkolóknak, akik nagyon hamar megkedvelték őt, az uruguayi csatár ígéretet tett, hogy minden egyes meccsen az utolsó pillanatig küzdeni fog a csapatért, hogy a Vörös Ördögök szurkolói minél többet ünnepelhessenek.

 

"Nagyon örülök és büszke vagyok arra, hogy ennek a csapatnak a mezét viselhetem. Mint azt már korábban mondtam, a futballvilág egyik legkeményebben dolgozó játékosa vagyok és azért vagyok itt, hogy a legjobbat adjam a közönségnek és minden találkozó legutolsó másodpercéig küzdeni fogok, amíg ennél a csapatnál játszom."

 

"Mindent megteszek azért, hogy számtalan boldog pillanatunk legyen a szurkolókkal. Reménykedem benne, hogy hamarosan telt ház előtt játszhatunk és hálásan köszönöm azt a rengeteg jókívánságot, amelyet e nehéz és bonyolult szezon során kaptam mind a közösségi médiában, mind a körülöttem lévő emberektől."

 

A United vasárnap fejezi be a bajnoki szezont egy idegenbeli találkozóval a Wolves ellen és a Chelsea győzelmének köszönhetően a Leicester ellen már az is biztos, hogy bármi is történik az utolsó fordulóban, 2. helyen végez a csapat. A csapat számára azonban itt nem ér még véget a szezon, hiszen május 26-án Gdanskban még van egy jelenése Cavaniéknak a Villarreal elleni Európa-liga döntőjében. Edinson pedig arra törekszik, hogy a fináléban is betaláljon az ellenfél hálójába.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!