Cavani: Előre kell tekintenünk

Edinson Cavanit, a Manchester United gólkirályát az Európa-ligában nagyon szíven ütötte a Villarreal elleni vereség, azonban az uruguayi csatár már a jövőbe tekint.


Edinson Cavani lett a Vörös Ördögök legidősebb játékosa, aki egy európai kupa fináléjában betalált. A 34 éves támadó egy, a védelemben ide-oda cikázó labdára csapott le és lőtte azt a spanyolok kapujába, amely találattal a United egyenlíteni tudott az 55. percben.

 

Az egykori Palermo, Napoli és PSG játékos 13 találatot jegyez 12 kupadöntőben, bár sajnos győzelmeinek számát nem tudta növelni annak ellenére sem, hogy a büntetőknél is értékesítette a maga tizenegyesét.

 

Az uruguayi a közelmúltban új szerződést írt alá a Manchester Uniteddel és úgy véli, hogy a következő szezon során lehetősége lesz megdönteni az eddigi rekordjait. A végül csalódást keltő 2020/21-es szezon ellenére Cavani azt üzeni társainak, hogy most már csak a jövőre szabad koncentrálniuk.

 

"Összetört a szívem, de az egyetlen út, amit el tudok képzelni az, hogy előre lépjünk a srácokkal" - tette közzé Cavani a közösségi médiában.

 

El Matador igazi hőssé vált a szurkolók szemében az elmúlt hónapokban és rengeteg dicsérettel illetik mindenfelé. Gary Lineker, aki ragyogó pályafutása alatt számtalan hasonló találatot szerzett és a vérében volt a góllövés, az alábbit tweetelte: "Az orvvadász mindig orvvadász lesz. Kiváló hozzáállás Edinson Cavani részéről."

 

 

A szurkolók is pozitív üzeneteket fogalmaztak meg a United csatárának a közösségi médiában. Íme néhány ezek közül:

 

"A 34 éves Cavaninak még mindig van tüdeje ahhoz, hogy végigrobotolja a teljes játékidőt. Szerintem kiváló volt, vagy inkább fenomenális a Manchester Unitedben. Persze lehetnek eltérő vélemények is."

 

"Cavani mindent megtett az este folyamán. Szomorú őt a vesztes oldalon látni."

 

Cavani teljesítménye a döntőben valóban kiemelkedő volt és az uruguayi támadót a hét Európa-liga csapatába is jelölték Scott McTominay, Etienne Capoue és Gerard Moreno társaságában.


ManUtd.com

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!