Optimisták a Unitednél a Sancho-ügylet nyélbe ütése kapcsán

A Manchester United folytatta az egyeztetéseket a Borussia Dortmunddal Jadon Sancho leigazolásáról, az ügy nyélbe ütéséhez pedig mindkét fél 'óvatos optimizmussal áll'.


Az angol válogatott játékos átigazolásával kapcsolatos egyeztetések központjában a Dortmund által kapni kívánt végösszeg és a United által alkalmazni kívánt fizetési struktúra áll.

 

Úgy tudni, hogy a játékosért kifizetendő kikiáltási ár jelentősen alacsonyabb annál a 108 millió fontnál, amit a Dortmund tavaly nyáron kapni szeretett volna - nagyban a koronavírus világjárvány okozta gazdasági körülményeknek és annak a ténynek betudhatóan, hogy Sancho jelenleg érvényes szerződése utolsó két évébe lép.

 

 

Bár a Bundesliga klubnál szívesen meghallgatják a játékosért tett ajánlatokat, csak akkor adják el, ha a játékos árával és a klub által támasztott átigazolási határidővel kapcsolatban is dűlőre tudnak jutni a kérővel - azonban ezek egyike se ismert jelenleg.

 

Amennyiben az átigazolás feltételei teljesülnek, valószínűleg Sancho és a klub megállapodása már nem fog akadályt jelenteni, ugyanis ebben már tavaly nyáron, a végül meghiúsult ügylet során megegyeztek.

 

A felek "óvatos optimizmussal" állnak ahhoz, hogy az ügylet létrejöhet, azonban vannak más érdeklődök is a dortmundiak radarján, akik igényt mutatnak Sancho iránt.


Sky Sports

Kövess minket Facebookon, Instagramon, Twitteren és YouTube-on is!



Támogasd adományoddal a ManUtdFanatics.hu működését!

Hozzászólások

Támogatás

Támogasd adományoddal
a ManUtdFanatics.hu működését!